![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej, ja skinuti nekoliko Linux sustavi Ali kada sam spali ga na CD-u, baci ga u mojoj DVD pogon, stavite moj stari hard disk, ali boot s CD-a Ja samo doći do mjesta gdje sam izabrao da se od nekoliko opcija. Ja sam u mogućnosti to ići gore i dolje na popisu, ali ne mogu koristiti za instaliranje unesite OS .. Što može biti problem ovdje? itko pokušao nešto slično? hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| što je distro si skinuti?
| |||
| |||
| JA je dobio Fedora i Ubuntu Spalio sam oboje, za svaku su DVD - RW diska Ali to će biti samo neka mi se to, gdje sam izabrao da ono što želim učiniti, čizma from DVD ili instalirati, i neke druge opcije |
|
| |||
| |||
| Možete li probati OpenSUSE i PCLinuxOS i vidjeti ako se one instalirati?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Bok! Želim Linux! Ali ... Koji distro to dobiti? | Windwalker55 | Linux OS i alternativna | 1 | 3. lipnja 2009 19:00 |
| Postoji Linux distro To uči Vi Linux | pest79456 | Linux OS i alternativna | 2 | 23. travanj 2009 13:26 |
| Najbolji Linux? | canadarulz | Linux OS i alternativna | 7 | 20. svibanj 2008 11:17 |
| Pokušavajući ići na linux | pehar | Linux OS i alternativna | 1 | 2. veljača 2008 03:31 |
| Koji Linux! | Aners92 | Linux OS i alternativna | 9 | 1. veljača 2008 19:52 |
| Thread Tools | |
| |