![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני הורדתי כמה מערכות לינוקס אבל כאשר אני שורף אותו תקליטור, לזרוק אותו ב-DVD שלי, לשים את הדיסק הקשיח הישן, ואת אתחול מהתקליטור אני רק להגיע למקום שבו אני צריך לבחור מתוך כמה אפשרויות. אני יכול לעלות למעלה או למטה ברשימה, אבל אני לא יכול להשתמש ENTER כדי להתקין את מערכת ההפעלה .. מה יכולה להיות הבעיה כאן? מישהו ניסה משהו דומה? תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה distro של האם להוריד?
| |||
| |||
| יש לי Fedora ו Ubuntu אני כבר שרפו את שניהם, הם לכל DVD - RW דיסק אבל זה רק תן לי להגיע למקום שבו אני צריך לבחור מה שאני רוצה לעשות, אתחול מ-DVD או להתקין, ויש אפשרויות אחרות |
|
| |||
| |||
| האם אתה יכול לנסות OpenSUSE ו PCLinuxOS ולראות אם להתקין אותם?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הי! אני רוצה לינוקס! אבל ... מה distro לקבל? | Windwalker55 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 1 | 3rd יוני 2009 19:00 |
| Is there a Linux Distro זה מלמד את לינוקס | pest79456 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 2 | 23 אפריל 2009 13:26 |
| הכי טוב לינוקס? | canadarulz | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 7 | ה -20 במאי 2008 11:17 |
| מנסה ללכת Linux | Beaker | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 1 | 2nd פברואר 2008 03:31 |
| איזה לינוקס! | Aners92 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 9 | ב -1 פברואר 2008 19:52 |
| שרשרת כלים | |
| |