![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey, I atsisiuntė keletą Linux sistemose Bet kai aš deginti jį CD mesti jį į savo DVD diską, įdėti savo seną kietąjį diską ir paleisti iš CD Aš tik patekti į kai turiu pasirinkti iš kelių variantų. Galiu eiti aukštyn ir žemyn sąraše, bet aš negaliu naudoti įveskite įdiegti OS .. Kas gali būti problema čia? kas nors bandė ką nors panašiai? ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kokia distribucija's Jūs atsisiųsti?
| |||
| |||
| Aš Fedora ir Ubuntu Aš sudeginti abu, kiekvienam jos DVD - RW Bet tai bus tik leiskite patekti į kai turiu pasirinkti, ką noriu daryti, paleisti iš DVD arba įdiegti, ir kai kurių kitų galimybių |
|
| |||
| |||
| Ar galite pabandyti OpenSUSE ir PCLinuxOS ir pamatyti, jei tų diegti?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Labas! Noriu Linux! Bet ... Kokia distribucija gauti? | Windwalker55 | Linux & Alternative OS | 1 | 3 birželis 2009 19:00 |
| Ar yra Linux Distro kuri moko Jūs Linux | pest79456 | Linux & Alternative OS | 2 | Balandis 23, 2009 13:26 |
| Geriausia Linux? | canadarulz | Linux & Alternative OS | 7 | Gegužė 20, 2008 11:17 |
| Bandymas pereiti prie Linux | stiklinė | Linux & Alternative OS | 1 | 2 vasaris 2008 03:31 |
| Kuri Linux! | Aners92 | Linux & Alternative OS | 9 | 1 vasaris 2008 19:52 |
| Temos įrankiai | |
| |