![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, я завантажив кілька систем Linux А коли я можу записати його на компакт-диску, киньте його до My DVD диск, поклав мій старий жорсткий диск, і завантажитися з компакт-диска Я тільки туди, куди я повинен вибирати з декількох варіантів. Я можу йти вгору і вниз по списку, але я не можу використовувати Enter для встановлення ОС .. Що може бути тут проблема? будь-який намагався щось аналогічним? спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| який дистрибутив ти завантажити?
| |||
| |||
| Я отримав Fedora і Ubuntu Я спалив їх обох, щоб вони кожен DVD - RW з Але тільки дозвольте мені поїхати туди, де я повинен вибрати, що я хочу зробити, завантажити з DvD або установки, і деякі інші параметри |
|
| |||
| |||
| Можна спробувати OpenSUSE і PCLinuxOS і подивитися, якщо ці установки?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Привіт! Я хочу Linux! Але ... Який дистрибутив можна придбати? | Windwalker55 | Linux & альтернативних ОС | 1 | 3 червня 2009 19:00 |
| Є Там Linux Distro Це навчить вас Linux | pest79456 | Linux & альтернативних ОС | 2 | 23 квітня 2009 13:26 |
| Кращий Linux? | canadarulz | Linux & альтернативних ОС | 7 | 20 травня 2008 11:17 |
| Намагаючись йти в Linux | Стакан | Linux & альтернативних ОС | 1 | 2 лютого 2008 03:31 |
| Який Linux! | Aners92 | Linux & альтернативних ОС | 9 | 1 лютого 2008 19:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |