![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти. Имам били като някои въпроси, свързани с моя лаптоп IBM ThinkPad T42. Имам инсталиран Ubuntu 8,04 и по някаква причина OS види моята звукова карта, но не произвежда звук. Моята звукова карта е Intel AC 97. Пример за грешка съобщение: Звук устройството не е инсталиран. Имам всички последните актуализации, ALSA и др Може ли някой ми помогне, моля? Всяко Помощ ще бъде много оценявам. Благодарности. Solotekk |
|
| |||
| |||
| woohoo! Обичам тази грешка! ![]() Отне ми дълго време, за да се определи, че (кибритлия ЕПС версия) ... Това беше отдавна, така че съм забравил как да се оправим .. но аз помня, че трябва да инсталирате ALSA и неговите зависимости (зависимости, че е задължително) .. Освен това, отидете в настройките на звука и отстраняване на някои там .. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Не може да се намерят най-подходящия драйвер за моята звукова карта | joreel | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 2 | 22 Юни 2009 08:44 |
| Звук драйвер не е открит | Даян | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 4 юни 2009 21:20 |
| Im Fead с борда на шума. Трябва Добро Gaming звукова карта. | cheesepuff | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 8 | 18 май 2009 г. 12:27 |
| Не звук .. лош шофьор? | omidahomi712 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 2 | 5-и парламентарен Юни 2008 18:27 |
| Моля помогнете - звук шофьор проблем | jamie2k8 | Мултимедия & Codecs | 7 | 29 май 2008 г. 00:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |