по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Linux & Алтернативни OS

Register

Помощ с Ubuntu 8,04 - звукова карта Driver

Reply

Нишка Инструменти
Old 4 юни 2008, 15:31
Член Група

Default Помощ с Ubuntu 8,04 - звукова карта Driver

Здрасти. Имам били като някои въпроси, свързани с моя лаптоп IBM ThinkPad T42. Имам инсталиран Ubuntu 8,04 и по някаква причина OS види моята звукова карта, но не произвежда звук. Моята звукова карта е Intel AC 97.

Пример за грешка съобщение: Звук устройството не е инсталиран.

Имам всички последните актуализации, ALSA и др

Може ли някой ми помогне, моля? Всяко Помощ ще бъде много оценявам.

Благодарности.
Solotekk
Old 9 юни 2008, 05:35
Член Група

Default Помощ с Ubuntu 8,04 - звукова карта Driver

woohoo! Обичам тази грешка!

Отне ми дълго време, за да се определи, че (кибритлия ЕПС версия) ...
Това беше отдавна, така че съм забравил как да се оправим ..

но аз помня, че трябва да инсталирате ALSA и неговите зависимости (зависимости, че е задължително) ..

Освен това, отидете в настройките на звука и отстраняване на някои там ..
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Не може да се намерят най-подходящия драйвер за моята звукова карта joreel Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 2 22 Юни 2009 08:44
Звук драйвер не е открит Даян Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 1 4 юни 2009 21:20
Im Fead с борда на шума. Трябва Добро Gaming звукова карта. cheesepuff Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 8 18 май 2009 г. 12:27
Не звук .. лош шофьор? omidahomi712 Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 2 5-и парламентарен Юни 2008 18:27
Моля помогнете - звук шофьор проблем jamie2k8 Мултимедия & Codecs 7 29 май 2008 г. 00:43
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc