![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου. Έχω έχοντας ορισμένα θέματα που αφορούν μου Laptop IBM Thinkpad T42. Έχω εγκαταστήσει το Ubuntu 8.04 και για κάποιο λόγο το OS μου βλέπει την κάρτα ήχου, αλλά δεν παράγει ήχο. Η κάρτα ήχου είναι Intel AC 97. Ένα παράδειγμα το μήνυμα λάθους: συσκευή ήχου που δεν έχουν εγκατασταθεί. Έχω όλες τις τελευταίες ενημερώσεις, ALSA, κλπ. Μπορεί κάποιος παρακαλώ βοηθήσει εμένα; Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. Ευχαριστώ. Solotekk |
|
| |||
| |||
| WOOHOO! Λατρεύω αυτό το σφάλμα! ![]() μου πήρε μεγάλο χρονικό διάστημα για να καθορίσει ότι (νευρικός ΗΜΧ έκδοση) ... ήταν πολύ καιρό πριν, ώστε Ξέχασα πώς μπορεί να διορθωθεί .. αλλά θυμάμαι ότι πρέπει να εγκαταστήσετε ALSA και τις εξαρτήσεις του (εξαρτήσεις, είναι απαραίτητο) .. Επίσης, πηγαίνετε στο ρυθμίσεις ήχου και αντιμετώπισης ορισμένων εκεί .. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δε μπορείτε να βρείτε το σωστό πρόγραμμα οδήγησης για την κάρτα ήχου μου | joreel | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 2 | 22 Ιουν 2009 08:44 |
| Ήχος οδηγού δεν εντοπίζεται | Diane | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 4η Ιουν 2009 21:20 |
| Im Fead Up με Εποχούμενες ήχου. Έχουν ανάγκη από ένα καλό Gaming κάρτας ήχου. | cheesepuff | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 8 | 18 Μαΐου 2009 12:27 |
| Δεν ήχο .. κακή οδηγός; | omidahomi712 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 2 | 5 Ιουν 2008 18:27 |
| Παρακαλώ βοηθήστε - υγιή οδηγό πρόβλημα | jamie2k8 | Multimedia & Codecs | 7 | 29 Μαΐου 2008 00:43 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |