manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Linux OS i alternativna

Register

Pomoć s Ubuntu 8,04 - Sound Card Driver

Reply

Thread Tools
Old 4. lipnja 2008, 15:31
Member Group

Default Pomoć s Ubuntu 8,04 - Sound Card Driver

Bok. Imam bio vlasništvo nekih pitanja u vezi moje IBM ThinkPad T42 laptop. Imam instaliran Ubuntu 8,04 i zbog nekog razloga OS vidi moju zvučnu karticu, ali ne proizvodi zvuk. Moj zvučna kartica je Intel AC 97.

Primjer poruke o pogrešci: Sound device nije instalirana.

Imam sve najnovije nadogradnje, ALSA, itd.

Može li netko molim vas mi pomoći? Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati.

Hvala.
Solotekk
Old 9. lipnja 2008, 05:35
Member Group

Default Pomoć s Ubuntu 8,04 - Sound Card Driver

woohoo! Volim da se greška!

to mi je dugo dok je utvrditi da (EFT naoštren verzija) ...
bilo je to davno, tako da sam zaboravio kako to popraviti ..

ali ja to ne zaboravite da morate instalirati ALSA i njegova ovisnost (ovisnost, to je potrebno) ..

Također, otiđite na zvučne postavke i otklonili neke tamo ..
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Ne mogu naći pravi driver za moje zvučne kartice joreel Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 2 22. lipnja 2009 08:44
Sound Driver nije otkrivena Diane Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 1 4. lipnja 2009 21:20
Im Fead Gore sa Onboard Sound. Trebam Good Gaming Sound Card. cheesepuff Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 8 18. svibnja 2009 12:27
Bez zvuka .. loš vozač? omidahomi712 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 2 5. lipnja 2008 18:27
Please help - sound driver problem jamie2k8 Multimedija i kodeci 7 29. svibanj 2008 00:43
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.