![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok. Imam bio vlasništvo nekih pitanja u vezi moje IBM ThinkPad T42 laptop. Imam instaliran Ubuntu 8,04 i zbog nekog razloga OS vidi moju zvučnu karticu, ali ne proizvodi zvuk. Moj zvučna kartica je Intel AC 97. Primjer poruke o pogrešci: Sound device nije instalirana. Imam sve najnovije nadogradnje, ALSA, itd. Može li netko molim vas mi pomoći? Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati. Hvala. Solotekk |
|
| |||
| |||
| woohoo! Volim da se greška! ![]() to mi je dugo dok je utvrditi da (EFT naoštren verzija) ... bilo je to davno, tako da sam zaboravio kako to popraviti .. ali ja to ne zaboravite da morate instalirati ALSA i njegova ovisnost (ovisnost, to je potrebno) .. Također, otiđite na zvučne postavke i otklonili neke tamo .. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ne mogu naći pravi driver za moje zvučne kartice | joreel | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 22. lipnja 2009 08:44 |
| Sound Driver nije otkrivena | Diane | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 4. lipnja 2009 21:20 |
| Im Fead Gore sa Onboard Sound. Trebam Good Gaming Sound Card. | cheesepuff | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 8 | 18. svibnja 2009 12:27 |
| Bez zvuka .. loš vozač? | omidahomi712 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 5. lipnja 2008 18:27 |
| Please help - sound driver problem | jamie2k8 | Multimedija i kodeci | 7 | 29. svibanj 2008 00:43 |
| Thread Tools | |
| |