![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок. Имам био власништво неких питања у вези моје ИБМ ТхинкПад Т42 лаптоп. Имам инсталиран Убунту 8,04 и због неког разлога ОС види моју звучну картицу, али не производи звук. Мој звучна картица је Интел АЦ 97. Пример поруке о грешци: Соунд девице није инсталирана. Имам све најновије надоградње, АЛСА, итд Може ли неко молим вас ми помоћи? Било који помоћ би било много поштовати. Хвала. Солотекк |
|
| |||
| |||
| уоохоо! Волим да се грешка! ![]() то ми је дуго док је утврдити да (ЕФТ наоштрен верзија) ... било је то давно, тако да сам заборавио како то поправити .. али ја то не заборавите да морате да инсталирате АЛСА и његова зависност (зависност, то је потребно) .. Такође, идите на звучне поставке и отклонили неке тамо .. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Не могу наћи прави дривер за моје звучне картице | јореел | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 2 | 22. јуна 2009 08:44 |
| Соунд Дривер није откривена | Диане | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 4. јуна 2009 21:20 |
| Им Феад Горе са Онбоард Соунд. Требам Гоод Гаминг Соунд Цард. | цхеесепуфф | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 8 | 18. маја 2009 12:27 |
| Без звука .. лош возач? | омидахоми712 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 2 | 5. јуна 2008 18:27 |
| Плеасе хелп - соунд дривер проблем | јамие2к8 | Мултимедија и кодеци | 7 | 29 мај 2008 00:43 |
| Тхреад Тоолс | |
| |