менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Допомога з Ubuntu 8.04 - драйвер звукової карти

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 червня 2008, 15:31
Член групи

Default Допомога з Ubuntu 8.04 - драйвер звукової карти

Привіт. Я з деяких питань, що стосуються мого IBM ThinkPad T42 Ноутбук. Я встановив Ubuntu 8.04 і за якихось причин операційна система бачить мою звукову карту, але не виробляє звуку. Моя звукова карта Intel AC 97.

Приклад повідомлення про помилку: Звуковий пристрій не встановлено.

У мене є всі останні оновлення, ALSA і т.д.

Може хтось прохання допомогти мені? Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю.

Спасибо.
Solotekk
Old 9 червня 2008, 05:35
Член групи

Default Допомога з Ubuntu 8.04 - драйвер звукової карти

Woohoo! Мені подобається, що помилка!

У мене пішло довгий час, щоб виправити що (Edgy електронні версії) ...
Це було дуже давно, так що я забув, як це виправити ..

Але я пам'ятаю, що ви повинні встановити ALSA та її залежності (залежностей, воно потрібно) ..

Крім того, перейдіть в налаштування звуку і усунення деяких там ..
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Не вдається знайти потрібний драйвер для звукової плати joreel Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 2 22 червня 2009 08:44
Sound драйвер не виявлено Діана Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 4 червня 2009 21:20
Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. cheesepuff Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 8 18 травня 2009 12:27
Немає звуку .. поганий водій? omidahomi712 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 2 5 червня 2008 18:27
Будь ласка, допоможіть - проблема звукового драйвера jamie2k8 Мультимедіа & кодеки 7 29 травня 2008 00:43
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.