![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт. Я з деяких питань, що стосуються мого IBM ThinkPad T42 Ноутбук. Я встановив Ubuntu 8.04 і за якихось причин операційна система бачить мою звукову карту, але не виробляє звуку. Моя звукова карта Intel AC 97. Приклад повідомлення про помилку: Звуковий пристрій не встановлено. У мене є всі останні оновлення, ALSA і т.д. Може хтось прохання допомогти мені? Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю. Спасибо. Solotekk |
|
| |||
| |||
| Woohoo! Мені подобається, що помилка! ![]() У мене пішло довгий час, щоб виправити що (Edgy електронні версії) ... Це було дуже давно, так що я забув, як це виправити .. Але я пам'ятаю, що ви повинні встановити ALSA та її залежності (залежностей, воно потрібно) .. Крім того, перейдіть в налаштування звуку і усунення деяких там .. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Не вдається знайти потрібний драйвер для звукової плати | joreel | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 22 червня 2009 08:44 |
| Sound драйвер не виявлено | Діана | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 4 червня 2009 21:20 |
| Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. | cheesepuff | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 8 | 18 травня 2009 12:27 |
| Немає звуку .. поганий водій? | omidahomi712 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 5 червня 2008 18:27 |
| Будь ласка, допоможіть - проблема звукового драйвера | jamie2k8 | Мультимедіа & кодеки | 7 | 29 травня 2008 00:43 |
| Різьба Інструменти | |
| |