![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз може да не изглежда да се Линукс за зареждане на Vista. Бях казал да присъст един от F клавишите, но аз не знам коя. |
|
| |||
| |||
|
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| не |
|
| |||
| |||
| Ако не получава GRUB начално меню, за да изберете или Vista или Linux, или Windoze начално меню и след това Линукс е вероятно няма правилно инсталиран. Компилатори изисква не F-ключ за да бъде натиснат. Може би ще помогне на следните. http://apcmag.com/the_definitive_dua...stepbystep.htm
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз арго добивам то инсталиран използвам "Проклятие малки LINUX форма Linuxquestions.com |
|
| |||
| |||
| Всяка конкретна причина защо избра това? Ах, ти може би да я тури върху USB Drive? Намирате се питам какво F-ключ към натиснете за зареждане от USB диск? Отидете в BIOS Setup менюто при стартиране (което натиснете клавиш, за да е във вашата дънна платка ръчна, но обикновено съобщение до мига при стартиране). При стартиране, трябва да бъде в състояние да промени обувка последователност. По подразбиране той е обикновено CD тогава HDD тогава сваляеми шофиране. Push сваляеми до върха след това се рестартира.
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Може да е в състояние да си купя един Маг с distro върху нея. Лично аз ще използвате един от OpenSUSE (по-добър контрол), Ubuntu (голям пакет каталог, но flakey), или PCLinuxOS (малки каталог, много лесно да се инсталира).
|
| |||
| |||
| Ако сте използвали Ubuntu с wubi (прозорците монтажник на Ubuntu) натиснете F8 неколкократно по време на зареждане и трябва да ви даде списък на операционните системи, инсталирани. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Dual Обувка Ubuntu Linux и Vista Сега Всяко ОС не се зарежда! | Blade110L | Linux & Алтернативни OS | 0 | 14 Юни 2009 08:44 |
| Недвижими изпоцапвам С Acer Лаптоп вървят Linux Linpus - приучавам Обувка | Горан | Linux & Алтернативни OS | 1 | 27 май 2009 г. 05:41 |
| Неспособен към обувка Sabayon Linux 4 операционна система DVD | phil66 | Linux & Алтернативни OS | 4 | 3 Март 2009 18:40 |
| Възможно ли е да си направим безплатна операционна система като Linux Ubuntu с изглед | buckweed90 | Linux & Алтернативни OS | 5 | 4 Декември 2008 05:51 |
| Dual обувка XP, Linux, с wireleless карти | pest79456 | Linux & Алтернативни OS | 2 | 17 ноември 2008 17:34 |
| Нишка Инструменти | |
| |