menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternativní OS

Register

Jak na Linux boot Vista?

Reply

Thread Nástroje
Old 9. května 2008, 11:47
Člen Skupina

Default Jak na Linux boot Vista?

Nedaří se mi dostat do boot linux na vista.
Bylo mi řečeno, že to pres jednu z F klávesy, ale nevím, který z nich.
Old 9. května 2008, 13:56
Dárce Skupina

Je to důležité?

Old 10. května 2008, 17:10
Člen Skupina

ne
Old 12. května 2008, 11:59
Dárce Skupina

Nejste-li získat GRUB boot menu vybrat buď Vista, nebo Linux, nebo Windoze boot menu, potom Linux pravděpodobně není správně nainstalován. Grub nevyžaduje F-key být stisknuto. Možná, že tyto pomůže.

http://apcmag.com/the_definitive_dua...stepbystep.htm

Old 13. května 2008, 12:53
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal Mike0001 View Post
Nejste-li získat GRUB boot menu vybrat buď Vista, nebo Linux, nebo Windoze boot menu, potom Linux pravděpodobně není správně nainstalován. Grub nevyžaduje F-key být stisknuto. Možná, že tyto pomůže.

http://apcmag.com/the_definitive_dua...stepbystep.htm

I cant dostat nainstalován I use "Zatraceně malý Linux 'podobě Linuxquestions.com
Old 14. května 2008, 02:20
Dárce Skupina

Žádný zvláštní důvod, proč jste si vybrali, že jedna? Ach, ty možná ji na USB disk? Jste to, co žádají F-klíč k tisku bootovat z USB disku?

Jděte do menu nastavení BIOS při spuštění počítače (které klíčové, aby se ve vaší desce manuál, ale zprávy obvykle bliká až při spuštění). Podle Zavádecí, měli byste být schopni změnit boot sekvenci. Ve výchozím nastavení je obvykle CD pak HDD pak vyměnitelné jednotce. Push vyměnitelná na začátek poté restartujte počítač.

Old 14. května 2008, 13:28
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal Mike0001 View Post
Žádný zvláštní důvod, proč jste si vybrali, že jedna? Ach, ty možná ji na USB disk? Jste to, co žádají F-klíč k tisku bootovat z USB disku?

Jděte do menu nastavení BIOS při spuštění počítače (které klíčové, aby se ve vaší desce manuál, ale zprávy obvykle bliká až při spuštění). Podle Zavádecí, měli byste být schopni změnit boot sekvenci. Ve výchozím nastavení je obvykle CD pak HDD pak vyměnitelné jednotce. Push vyměnitelná na začátek poté restartujte počítač.
Co si o tom naznačují. Mám procesor Intel a 32 bit OS jsem požádal o CD z Ubuntu, ale čeká.
Old 15. května 2008, 02:48
Dárce Skupina

Můžete být schopni koupit Mag s distrem na to. Osobně bych raději využili jednoho z openSUSE (lepší kontrolu), Ubuntu (velké balení katalogu, ale flakey), nebo PCLinuxOS (malý katalog, velmi snadná instalace).

Old 1. července 2008, 10:55
Člen Skupina

Pokud jste použili Ubuntu s wubi (Windows Installer Ubuntu) stiskněte klávesu F8 opakovaně v průběhu zaváděcí a mělo by vám seznam operačních systémů.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Duální Zavádecí Ubuntu Linux a OS Vista Nyní Jakékoliv nenačte! Blade110L Linux & Alternativní OS 0 14. června 2009 08:44
Real Mess up Acer Laptop systémem Linpus Linux - zvyklý Zavádecí Goran Linux & Alternativní OS 1 27. května 2009 05:41
Nelze Zavádecí Sabayon Linux 4 Operační systém DVD phil66 Linux & Alternativní OS 4 3. března 2009 18:40
Je možné spustit freeware OS jako je linux ubuntu s průhled buckweed90 Linux & Alternativní OS 5 4. prosince 2008 05:51
Duální boot xp, linux, s wireleless karty pest79456 Linux & Alternativní OS 2 17. listopadu 2008 17:34
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.