![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedaří se mi dostat do boot linux na vista. Bylo mi řečeno, že to pres jednu z F klávesy, ale nevím, který z nich. |
|
| |||
| |||
|
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| ne |
|
| |||
| |||
| Nejste-li získat GRUB boot menu vybrat buď Vista, nebo Linux, nebo Windoze boot menu, potom Linux pravděpodobně není správně nainstalován. Grub nevyžaduje F-key být stisknuto. Možná, že tyto pomůže. http://apcmag.com/the_definitive_dua...stepbystep.htm
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Citace:
I cant dostat nainstalován I use "Zatraceně malý Linux 'podobě Linuxquestions.com |
|
| |||
| |||
| Žádný zvláštní důvod, proč jste si vybrali, že jedna? Ach, ty možná ji na USB disk? Jste to, co žádají F-klíč k tisku bootovat z USB disku? Jděte do menu nastavení BIOS při spuštění počítače (které klíčové, aby se ve vaší desce manuál, ale zprávy obvykle bliká až při spuštění). Podle Zavádecí, měli byste být schopni změnit boot sekvenci. Ve výchozím nastavení je obvykle CD pak HDD pak vyměnitelné jednotce. Push vyměnitelná na začátek poté restartujte počítač.
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Můžete být schopni koupit Mag s distrem na to. Osobně bych raději využili jednoho z openSUSE (lepší kontrolu), Ubuntu (velké balení katalogu, ale flakey), nebo PCLinuxOS (malý katalog, velmi snadná instalace).
|
| |||
| |||
| Pokud jste použili Ubuntu s wubi (Windows Installer Ubuntu) stiskněte klávesu F8 opakovaně v průběhu zaváděcí a mělo by vám seznam operačních systémů. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Duální Zavádecí Ubuntu Linux a OS Vista Nyní Jakékoliv nenačte! | Blade110L | Linux & Alternativní OS | 0 | 14. června 2009 08:44 |
| Real Mess up Acer Laptop systémem Linpus Linux - zvyklý Zavádecí | Goran | Linux & Alternativní OS | 1 | 27. května 2009 05:41 |
| Nelze Zavádecí Sabayon Linux 4 Operační systém DVD | phil66 | Linux & Alternativní OS | 4 | 3. března 2009 18:40 |
| Je možné spustit freeware OS jako je linux ubuntu s průhled | buckweed90 | Linux & Alternativní OS | 5 | 4. prosince 2008 05:51 |
| Duální boot xp, linux, s wireleless karty | pest79456 | Linux & Alternativní OS | 2 | 17. listopadu 2008 17:34 |
| Thread Nástroje | |
| |