![]() |
|
| |||
| |||
| Δεν φαίνεται να linux για την εκκίνηση για vista. Μου είπαν για την παρουσία ενός από τα F πλήκτρα, αλλά δεν ξέρω ποιο. |
|
| |||
| |||
|
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| δεν |
|
| |||
| |||
| Αν δεν πάρουμε το GRUB μενού εκκίνησης να επιλέξει είτε Vista ή Linux, ή το Windoze μενού εκκίνησης, τότε το Linux είναι πιθανόν να μην έχουν εγκατασταθεί σωστά. Grub δεν απαιτεί F-κλειδί για να πατηθεί. Ίσως η παρακάτω θα βοηθήσει. http://apcmag.com/the_definitive_dua...stepbystep.htm
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
I επίκλισης να το εγκαταστήσει να χρησιμοποιήσω "Ανάθεμα μικρό LINUX" μορφή Linuxquestions.com |
|
| |||
| |||
| Κάθε κυρίως λόγος για τον οποίο εσείς επιλέξατε αυτό; Ah, μπορείτε ίσως έθεσε σε USB Drive? Ρωτάτε τι F-κλειδί για την πατήστε για να εκκινήσετε από το USB drive; Πηγαίνετε στο μενού του BIOS κατά την εκκίνηση (το οποίο βασικά θα είναι να πιέσει το εγχειρίδιο της μητρικής πλακέτας, ένα μήνυμα, αλλά συνήθως μέχρι αναβοσβήνει κατά την εκκίνηση). Σύμφωνα εκκίνησης, θα πρέπει να μπορείτε να αλλάξετε την ακολουθία εκκίνησης. Από προεπιλογή, είναι συνήθως CD τότε HDD τότε αφαιρούμενο δίσκο. Push αποσπώμενης στην αρχή, στη συνέχεια επανεκκινήστε.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Μπορεί να είστε σε θέση να αγοράσουν ένα Mag με distro σε αυτό. Προσωπικά θα ήθελα να χρησιμοποιήσετε μία από OpenSUSE (καλύτερο έλεγχο), Ubuntu (μεγάλο πακέτο καταλόγου αλλά flakey), ή PCLinuxOS (μικρό κατάλογο, πολύ εύκολο για την εγκατάσταση).
|
| |||
| |||
| Αν έχετε χρησιμοποιήσει το Ubuntu με wubi (το Windows Installer του Ubuntu) και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F8 επανειλημμένα κατά τη διάρκεια της εκκίνησης και θα πρέπει να σας δώσω τη λίστα των λειτουργικών συστημάτων. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Dual Boot Ubuntu Linux και Vista OS Κάθε Τώρα δεν φορτώνει! | Blade110L | Linux & Εναλλακτικές OS | 0 | 14 Ιουν 2009 08:44 |
| Real Mess με Acer Laptop τρέχει Linux Linpus - Wont Boot | Goran | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 27 Μαΐου 2009 05:41 |
| Αδύνατη η εκκίνηση Sabayon Linux 4 Λειτουργικό Σύστημα DVD | phil66 | Linux & Εναλλακτικές OS | 4 | 3η Μαρ 2009 18:40 |
| Είναι δυνατόν για να εκτελεστεί ένα δωρεάν λειτουργικό σύστημα όπως το linux ubuntu με vista | buckweed90 | Linux & Εναλλακτικές OS | 5 | 4 Δεκ 2008 05:51 |
| Dual boot XP, Linux, με wireleless κάρτα | pest79456 | Linux & Εναλλακτικές OS | 2 | 17 Νοε 2008 17:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |