μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Linux & Εναλλακτικές OS

Register

Πώς να εκκινήσετε το Linux σε Vista;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9ης Μαΐου 2008, 11:47
Μέλος Ομάδα

Default Πώς να εκκινήσετε το Linux σε Vista;

Δεν φαίνεται να linux για την εκκίνηση για vista.
Μου είπαν για την παρουσία ενός από τα F πλήκτρα, αλλά δεν ξέρω ποιο.
Old 9ης Μαΐου 2008, 13:56
Ομάδα Δωρητών

Είναι αυτό;

Old 10ης Μαΐου 2008, 17:10
Μέλος Ομάδα

δεν
Old 12η Μαΐου 2008, 11:59
Ομάδα Δωρητών

Αν δεν πάρουμε το GRUB μενού εκκίνησης να επιλέξει είτε Vista ή Linux, ή το Windoze μενού εκκίνησης, τότε το Linux είναι πιθανόν να μην έχουν εγκατασταθεί σωστά. Grub δεν απαιτεί F-κλειδί για να πατηθεί. Ίσως η παρακάτω θα βοηθήσει.

http://apcmag.com/the_definitive_dua...stepbystep.htm

Old 13η Μαΐου 2008, 12:53
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Mike0001 View Post
Αν δεν πάρουμε το GRUB μενού εκκίνησης να επιλέξει είτε Vista ή Linux, ή το Windoze μενού εκκίνησης, τότε το Linux είναι πιθανόν να μην έχουν εγκατασταθεί σωστά. Grub δεν απαιτεί F-κλειδί για να πατηθεί. Ίσως η παρακάτω θα βοηθήσει.

http://apcmag.com/the_definitive_dua...stepbystep.htm

I επίκλισης να το εγκαταστήσει να χρησιμοποιήσω "Ανάθεμα μικρό LINUX" μορφή Linuxquestions.com
Old 14ης Μαΐου 2008, 02:20
Ομάδα Δωρητών

Κάθε κυρίως λόγος για τον οποίο εσείς επιλέξατε αυτό; Ah, μπορείτε ίσως έθεσε σε USB Drive? Ρωτάτε τι F-κλειδί για την πατήστε για να εκκινήσετε από το USB drive;

Πηγαίνετε στο μενού του BIOS κατά την εκκίνηση (το οποίο βασικά θα είναι να πιέσει το εγχειρίδιο της μητρικής πλακέτας, ένα μήνυμα, αλλά συνήθως μέχρι αναβοσβήνει κατά την εκκίνηση). Σύμφωνα εκκίνησης, θα πρέπει να μπορείτε να αλλάξετε την ακολουθία εκκίνησης. Από προεπιλογή, είναι συνήθως CD τότε HDD τότε αφαιρούμενο δίσκο. Push αποσπώμενης στην αρχή, στη συνέχεια επανεκκινήστε.

Old 14ης Μαΐου 2008, 13:28
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Mike0001 View Post
Κάθε κυρίως λόγος για τον οποίο εσείς επιλέξατε αυτό; Ah, μπορείτε ίσως έθεσε σε USB Drive? Ρωτάτε τι F-κλειδί για την πατήστε για να εκκινήσετε από το USB drive;

Πηγαίνετε στο μενού του BIOS κατά την εκκίνηση (το οποίο βασικά θα είναι να πιέσει το εγχειρίδιο της μητρικής πλακέτας, ένα μήνυμα, αλλά συνήθως μέχρι αναβοσβήνει κατά την εκκίνηση). Σύμφωνα εκκίνησης, θα πρέπει να μπορείτε να αλλάξετε την ακολουθία εκκίνησης. Από προεπιλογή, είναι συνήθως CD τότε HDD τότε αφαιρούμενο δίσκο. Push αποσπώμενης στην αρχή, στη συνέχεια επανεκκινήστε.
Αυτό που σας προτείνω. Έχω ένα επεξεργαστή Intel και λειτουργικό σύστημα 32 bit ζήτησα από ένα CD του Ubuntu, αλλά περιμένουν.
Old 15ης Μαΐου 2008, 02:48
Ομάδα Δωρητών

Μπορεί να είστε σε θέση να αγοράσουν ένα Mag με distro σε αυτό. Προσωπικά θα ήθελα να χρησιμοποιήσετε μία από OpenSUSE (καλύτερο έλεγχο), Ubuntu (μεγάλο πακέτο καταλόγου αλλά flakey), ή PCLinuxOS (μικρό κατάλογο, πολύ εύκολο για την εγκατάσταση).

Old 1η Ιουλ 2008, 10:55
Μέλος Ομάδα

Αν έχετε χρησιμοποιήσει το Ubuntu με wubi (το Windows Installer του Ubuntu) και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F8 επανειλημμένα κατά τη διάρκεια της εκκίνησης και θα πρέπει να σας δώσω τη λίστα των λειτουργικών συστημάτων.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Dual Boot Ubuntu Linux και Vista OS Κάθε Τώρα δεν φορτώνει! Blade110L Linux & Εναλλακτικές OS 0 14 Ιουν 2009 08:44
Real Mess με Acer Laptop τρέχει Linux Linpus - Wont Boot Goran Linux & Εναλλακτικές OS 1 27 Μαΐου 2009 05:41
Αδύνατη η εκκίνηση Sabayon Linux 4 Λειτουργικό Σύστημα DVD phil66 Linux & Εναλλακτικές OS 4 3η Μαρ 2009 18:40
Είναι δυνατόν για να εκτελεστεί ένα δωρεάν λειτουργικό σύστημα όπως το linux ubuntu με vista buckweed90 Linux & Εναλλακτικές OS 5 4 Δεκ 2008 05:51
Dual boot XP, Linux, με wireleless κάρτα pest79456 Linux & Εναλλακτικές OS 2 17 Νοε 2008 17:34
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.