manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Linux OS i alternativna

Register

Kako boot Linux na Vista?

Reply

Thread Tools
Old 9. svibanj 2008, 11:47
Member Group

Default Kako boot Linux na Vista?

JA licemjerje 'činiti se da biste dobili na linux boot na vidik.
Rečeno mi je da pres jedan od F tipki, ali ne znam što jedan.
Old 9. svibanj 2008, 13:56
Donatorska Grupa

Je li to relevantno?

Old 10 svi 2008, 17:10
Member Group

ne
Old 12 svi 2008, 11:59
Donatorska Grupa

Ako ne dobijete GRUB boot izbornika odredite ili Vista ili Linux, odnosno Windoze boot izbornik, onda vjerojatno nije Linux ispravno instaliran. Larva F-ne zahtijeva da se pritisne tipka. Možda sljedeće će pomoći.

http://apcmag.com/the_definitive_dua...stepbystep.htm

Old 13 svi 2008, 12:53
Member Group

Quote:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Ako ne dobijete GRUB boot izbornika odredite ili Vista ili Linux, odnosno Windoze boot izbornik, onda vjerojatno nije Linux ispravno instaliran. Larva F-ne zahtijeva da se pritisne tipka. Možda sljedeće će pomoći.

http://apcmag.com/the_definitive_dua...stepbystep.htm

JA licemjerje dobiti Internet instaliran li koristiti "Prokletstvo male LINUX 'obrazac Linuxquestions.com
Old 14 svi 2008, 02:20
Donatorska Grupa

Bilo kojeg razloga zašto ste izabrali da jedan? Ah, možda vam staviti ga na USB Drive? Vi pitate, da je ono što su F-pritisnite tipku za to čizma from USB voziti?

Ući u BIOS-setup menija pri pokretanju (što pritisnete tipku da će biti u vašoj matičnoj ploči priručnik, ali je trepće poruka Obično se pri pokretanju). U odjeljku Boot, trebali biste biti u mogućnosti promijeniti boot sequence. Po defaultu, to je onda obično CD onda HDD removable drive. Push uklonjivim na vrh onda ponovno podizanje sustava.

Old 14 svi 2008, 13:28
Member Group

Quote:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Bilo kojeg razloga zašto ste izabrali da jedan? Ah, možda vam staviti ga na USB Drive? Vi pitate, da je ono što su F-pritisnite tipku za to čizma from USB voziti?

Ući u BIOS-setup menija pri pokretanju (što pritisnete tipku da će biti u vašoj matičnoj ploči priručnik, ali je trepće poruka Obično se pri pokretanju). U odjeljku Boot, trebali biste biti u mogućnosti promijeniti boot sequence. Po defaultu, to je onda obično CD onda HDD removable drive. Push uklonjivim na vrh onda ponovno podizanje sustava.
Što da li vi jedan predlažemo. Imam Intel procesora i 32 bitni OS sam zatražio od Ubuntu CD-a, ali čekate.
Old 15 svi 2008, 02:48
Donatorska Grupa

Vi svibanj moći kupiti Mag sa distro o njoj. Osobno bih koristiti jedan od OpenSUSE (bolju kontrolu), Ubuntu (veliki paket ali flakey katalogu), ili PCLinuxOS (mali katalog, vrlo jednostavan za instalaciju).

Old 1. srpnja 2008, 10:55
Member Group

Ako imate koristi Ubuntu sa wubi (Windows Installer Ubuntu) uzastopno pritisnite F8 tokom boot i trebala bi vam dati popis operacijskih sustava instalirana.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Dual boot Ubuntu Linux i Vista OS Sada Svejedno ne učita! Blade110L Linux OS i alternativna 0 14. lipnja 2009 08:44
Real raščerupati Sa Laptop Acer trčanje Linux Linpus - navika Boot Goran Linux OS i alternativna 1 27. svibanj 2009 05:41
Nemoguće Sabayon Boot Linux operativnog sustava DVD 4 phil66 Linux OS i alternativna 4 3. ožujak 2009 18:40
Da li je moguće pokrenuti freeware linux Ubuntu OS poput sa vidik buckweed90 Linux OS i alternativna 5 4. prosinac 2008 05:51
Dual boot xp, linux, s wireleless kartice pest79456 Linux OS i alternativna 2 17. studeni 2008 17:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.