![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA licemjerje 'činiti se da biste dobili na linux boot na vidik. Rečeno mi je da pres jedan od F tipki, ali ne znam što jedan. |
|
| |||
| |||
|
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| ne |
|
| |||
| |||
| Ako ne dobijete GRUB boot izbornika odredite ili Vista ili Linux, odnosno Windoze boot izbornik, onda vjerojatno nije Linux ispravno instaliran. Larva F-ne zahtijeva da se pritisne tipka. Možda sljedeće će pomoći. http://apcmag.com/the_definitive_dua...stepbystep.htm
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Quote:
JA licemjerje dobiti Internet instaliran li koristiti "Prokletstvo male LINUX 'obrazac Linuxquestions.com |
|
| |||
| |||
| Bilo kojeg razloga zašto ste izabrali da jedan? Ah, možda vam staviti ga na USB Drive? Vi pitate, da je ono što su F-pritisnite tipku za to čizma from USB voziti? Ući u BIOS-setup menija pri pokretanju (što pritisnete tipku da će biti u vašoj matičnoj ploči priručnik, ali je trepće poruka Obično se pri pokretanju). U odjeljku Boot, trebali biste biti u mogućnosti promijeniti boot sequence. Po defaultu, to je onda obično CD onda HDD removable drive. Push uklonjivim na vrh onda ponovno podizanje sustava.
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Vi svibanj moći kupiti Mag sa distro o njoj. Osobno bih koristiti jedan od OpenSUSE (bolju kontrolu), Ubuntu (veliki paket ali flakey katalogu), ili PCLinuxOS (mali katalog, vrlo jednostavan za instalaciju).
|
| |||
| |||
| Ako imate koristi Ubuntu sa wubi (Windows Installer Ubuntu) uzastopno pritisnite F8 tokom boot i trebala bi vam dati popis operacijskih sustava instalirana. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dual boot Ubuntu Linux i Vista OS Sada Svejedno ne učita! | Blade110L | Linux OS i alternativna | 0 | 14. lipnja 2009 08:44 |
| Real raščerupati Sa Laptop Acer trčanje Linux Linpus - navika Boot | Goran | Linux OS i alternativna | 1 | 27. svibanj 2009 05:41 |
| Nemoguće Sabayon Boot Linux operativnog sustava DVD 4 | phil66 | Linux OS i alternativna | 4 | 3. ožujak 2009 18:40 |
| Da li je moguće pokrenuti freeware linux Ubuntu OS poput sa vidik | buckweed90 | Linux OS i alternativna | 5 | 4. prosinac 2008 05:51 |
| Dual boot xp, linux, s wireleless kartice | pest79456 | Linux OS i alternativna | 2 | 17. studeni 2008 17:34 |
| Thread Tools | |
| |