פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי

Register

כיצד לבצע אתחול לינוקס על Vista?

Reply

שרשרת כלים
Old 9 במאי 2008, 11:47
חבר קבוצת

Default כיצד לבצע אתחול לינוקס על Vista?

אני לא מצליחים להגיע האתחול ב-Linux ל-Vista.
נאמר לי על pres אחד המפתחות F אבל אני לא יודע איזה מהם.
Old 9 במאי 2008, 13:56
קבוצת תורמים

האם זה רלוונטי?

Old 10 במאי 2008, 17:10
חבר קבוצת

לא
Old 12 מאי 2008, 11:59
קבוצת תורמים

אם אתה לא מקבל את תפריט האתחול של GRUB כדי לבחור Vista או לינוקס, או את Windoze תפריט האתחול, אז לינוקס היא כנראה לא מותקן כראוי. GRUB לא מחייב F-Key להיות לחוץ. אולי הבא יעזור.

http://apcmag.com/the_definitive_dua...stepbystep.htm

Old 13 במאי 2008, 12:53
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mike0001 View Post
אם אתה לא מקבל את תפריט האתחול של GRUB כדי לבחור Vista או לינוקס, או את Windoze תפריט האתחול, אז לינוקס היא כנראה לא מותקן כראוי. GRUB לא מחייב F-Key להיות לחוץ. אולי הבא יעזור.

http://apcmag.com/the_definitive_dua...stepbystep.htm

אני מבין את זה צביעות מותקן אני משתמש "חרא קטן LINUX 'טופס Linuxquestions.com
Old 14 במאי 2008, 02:20
קבוצת תורמים

כל סיבה מסוימת למה בחרת את זה? אה, אתה אולי לשים אותו על כונן USB? אתה שואל מה F-לחצו על מקש כלשהו כדי לאתחל מתוך כונן USB?

עבור אל ה-BIOS Setup התפריט בעת ההפעלה (לחצו על מקש אשר יהיה ידני את לוח האם, אבל בדרך כלל הודעה על הבזקים בעת האתחול). תחת אתחול, אתה אמור להיות מסוגל לשנות את רצף האתחול. כברירת מחדל, היא בדרך כלל לאחר מכן תקליטור לכונן HDD מכן נשלף. תלחצי נשלף הדף מכן אתחול מחדש.

Old 14 במאי 2008, 13:28
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mike0001 View Post
כל סיבה מסוימת למה בחרת את זה? אה, אתה אולי לשים אותו על כונן USB? אתה שואל מה F-לחצו על מקש כלשהו כדי לאתחל מתוך כונן USB?

עבור אל ה-BIOS Setup התפריט בעת ההפעלה (לחצו על מקש אשר יהיה ידני את לוח האם, אבל בדרך כלל הודעה על הבזקים בעת האתחול). תחת אתחול, אתה אמור להיות מסוגל לשנות את רצף האתחול. כברירת מחדל, היא בדרך כלל לאחר מכן תקליטור לכונן HDD מכן נשלף. תלחצי נשלף הדף מכן אתחול מחדש.
מה אתה מציע לעשות אחד. יש לי מעבד אינטל ו 32 ביט של מערכת ההפעלה אני ביקש תקליטור מ Ubuntu אבל המתנה.
Old 15 במאי 2008, 02:48
קבוצת תורמים

ייתכן שתוכל לקנות בצע עם distro על זה. אישית הייתי משתמש באחת OpenSUSE (שליטה טובה יותר), Ubuntu (חבילה גדולה קטלוג אבל flakey), או PCLinuxOS (קטלוג קטן, קל מאוד להתקין).

Old 1 יולי 2008, 10:55
חבר קבוצת

אם השתמשת Ubuntu עם wubi (את ההתקנה של Windows Ubuntu) ולאחר מכן הקש F8 שוב ושוב במהלך האתחול והוא אמור לתת לך את רשימת מערכות ההפעלה המותקנות.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Dual Boot Ubuntu Linux and Vista עכשיו כל מערכת הפעלה לא נטען! Blade110L מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 0 14th יוני 2009 08:44
נדל לבלגן Acer Laptop להופיע עם לינוקס Linpus - wont אתחול Goran מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 1 -27 במאי 2009 05:41
לא ניתן לבצע אתחול Sabayon Linux 4 מערכת הפעלה ב-DVD phil66 מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 4 3rd מרץ 2009 18:40
האם ניתן להפעיל מערכת הפעלה כמו freeware Ubuntu Linux עם Vista buckweed90 מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 5 4th דצמבר 2008 05:51
Dual boot XP, לינוקס, עם כרטיס wireleless pest79456 מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 2 -17 נובמבר 2008 17:34
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.