![]() |
|
| |||
| |||
| אני לא מצליחים להגיע האתחול ב-Linux ל-Vista. נאמר לי על pres אחד המפתחות F אבל אני לא יודע איזה מהם. |
|
| |||
| |||
|
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| לא |
|
| |||
| |||
| אם אתה לא מקבל את תפריט האתחול של GRUB כדי לבחור Vista או לינוקס, או את Windoze תפריט האתחול, אז לינוקס היא כנראה לא מותקן כראוי. GRUB לא מחייב F-Key להיות לחוץ. אולי הבא יעזור. http://apcmag.com/the_definitive_dua...stepbystep.htm
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני מבין את זה צביעות מותקן אני משתמש "חרא קטן LINUX 'טופס Linuxquestions.com |
|
| |||
| |||
| כל סיבה מסוימת למה בחרת את זה? אה, אתה אולי לשים אותו על כונן USB? אתה שואל מה F-לחצו על מקש כלשהו כדי לאתחל מתוך כונן USB? עבור אל ה-BIOS Setup התפריט בעת ההפעלה (לחצו על מקש אשר יהיה ידני את לוח האם, אבל בדרך כלל הודעה על הבזקים בעת האתחול). תחת אתחול, אתה אמור להיות מסוגל לשנות את רצף האתחול. כברירת מחדל, היא בדרך כלל לאחר מכן תקליטור לכונן HDD מכן נשלף. תלחצי נשלף הדף מכן אתחול מחדש.
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| ייתכן שתוכל לקנות בצע עם distro על זה. אישית הייתי משתמש באחת OpenSUSE (שליטה טובה יותר), Ubuntu (חבילה גדולה קטלוג אבל flakey), או PCLinuxOS (קטלוג קטן, קל מאוד להתקין).
|
| |||
| |||
| אם השתמשת Ubuntu עם wubi (את ההתקנה של Windows Ubuntu) ולאחר מכן הקש F8 שוב ושוב במהלך האתחול והוא אמור לתת לך את רשימת מערכות ההפעלה המותקנות. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Dual Boot Ubuntu Linux and Vista עכשיו כל מערכת הפעלה לא נטען! | Blade110L | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | 14th יוני 2009 08:44 |
| נדל לבלגן Acer Laptop להופיע עם לינוקס Linpus - wont אתחול | Goran | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 1 | -27 במאי 2009 05:41 |
| לא ניתן לבצע אתחול Sabayon Linux 4 מערכת הפעלה ב-DVD | phil66 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 4 | 3rd מרץ 2009 18:40 |
| האם ניתן להפעיל מערכת הפעלה כמו freeware Ubuntu Linux עם Vista | buckweed90 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 5 | 4th דצמבר 2008 05:51 |
| Dual boot XP, לינוקס, עם כרטיס wireleless | pest79456 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 2 | -17 נובמבר 2008 17:34 |
| שרשרת כלים | |
| |