mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Linux & Alternative OS

Register

Kaip paleisti Linux ant Vista?

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 9, 2008, 11:47
Narys

Default Kaip paleisti Linux ant Vista?

I can't seem to get Linux to boot Vista.
Man buvo pasakyta, į F raktus vienas pres bet nežinau kuris iš jų.
Old Gegužė 9, 2008, 13:56
Donorų grupės

Ar tai tinkamas?

Old Gegužė 10, 2008, 17:10
Narys

ne
Old Gegužė 12, 2008, 11:59
Donorų grupės

Jei negaunate GRUB boot meniu pasirinkti vieną Vista ar Linux, ar Windoze įkrovos meniu, tada Linux tikriausiai yra netinkamai įdiegta. Grub nereikalauja F-raktas į lenkti. Patikrinkite taip padės.

http://apcmag.com/the_definitive_dua...stepbystep.htm

Old Gegužė 13, 2008, 12:53
Narys

Citata:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Jei negaunate GRUB boot meniu pasirinkti vieną Vista ar Linux, ar Windoze įkrovos meniu, tada Linux tikriausiai yra netinkamai įdiegta. Grub nereikalauja F-raktas į lenkti. Patikrinkite taip padės.

http://apcmag.com/the_definitive_dua...stepbystep.htm

I cant get it sumontuoti galiu naudoti "Damn Small Linux" forma Linuxquestions.com
Old Gegužė 14, 2008, 02:20
Donorų grupės

Bet visų pirma priežastis, kodėl jūs pasirinkote, kad vienas? Ak, jūs gal ir įdėti jį į USB diske? Jūs esate klausia, kas F-raktas į spaudos paleisti iš USB disko?

Grįžti į BIOS meniu Paleidimas (tai raktas į spaudos bus jūsų plokštės vadovą, tačiau pranešimų paprastai mirksi iki paleidžiant). Pagal Boot, turėtumėte galėti pakeisti įkrovos eiliškumą. Pagal nutylėjimą, jis paprastai yra CD tada HDD tada išimame diske. Push nuimamas į viršų tada paleisti.

Old Gegužė 14, 2008, 13:28
Narys

Citata:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Bet visų pirma priežastis, kodėl jūs pasirinkote, kad vienas? Ak, jūs gal ir įdėti jį į USB diske? Jūs esate klausia, kas F-raktas į spaudos paleisti iš USB disko?

Grįžti į BIOS meniu Paleidimas (tai raktas į spaudos bus jūsų plokštės vadovą, tačiau pranešimų paprastai mirksi iki paleidžiant). Pagal Boot, turėtumėte galėti pakeisti įkrovos eiliškumą. Pagal nutylėjimą, jis paprastai yra CD tada HDD tada išimame diske. Push nuimamas į viršų tada paleisti.
Kas jums pasiūlyti vieną. Turiu Intel "procesorius ir 32 bitų OS aš paprašė iš Ubuntu CD, bet laukimas.
Old Gegužė 15, 2008, 02:48
Donorų grupės

Galite nusipirkti Mag ant jo distribucijos. Asmeniškai aš norėčiau pasinaudoti viena iš openSUSE (geriau kontroliuoti), Ubuntu (didelės pakuotės katalogas tačiau Flakey), arba PCLinuxOS (mažas katalogas, labai paprasta įdiegti).

Old Liepa 1, 2008, 10:55
Narys

Jei jūs naudojate Ubuntu su Wubi (Windows Installer, Ubuntu), tada paspauskite klavišą F8 krovimosi metu ir tai turėtų suteikti jums apie operacines sistemas įrengti sąrašą.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Dual boot Ubuntu Linux ir Vista Dabar bet OS ne įkelia! Blade110L Linux & Alternative OS 0 Birželis 14, 2009 08:44
Nekilnojamasis pakrikdyti Acer Laptop Linux Linpus - Wont Įkėlimo Goran Linux & Alternative OS 1 Gegužė 27, 2009 05:41
Nepavyko įkelti Sabayon Linux 4 Operacinė sistema DVD phil66 Linux & Alternative OS 4 3 kovas 2009 18:40
Ar įmanoma paleisti nemokama OS kaip linux ubuntu vista buckweed90 Linux & Alternative OS 5 Gruodis 4, 2008 05:51
Dual boot XP, Linux, su wireleless kortelė pest79456 Linux & Alternative OS 2 Lapkritis 17, 2008 17:34
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.