![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Nie mogę wydaje się uruchomić Linuksa na Vista. Powiedziano mi się prezentacja jednego z klawiszy F ale nie wiem który z nich. |
|
| |||
| |||
|
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| nie |
|
| |||
| |||
| Jeśli nie dostaję GRUB boot menu do wyboru albo Vista lub Linux lub Windoze menu startowe, a następnie Linux jest prawdopodobnie niepoprawnie zainstalowany. Grub nie wymaga F-klucz, które mają być wciśnięty. Być może pomoże następujące. http://apcmag.com/the_definitive_dua...stepbystep.htm
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Cytat:
I cant get it zainstalowane używać "Damn małych Linuksa formie Linuxquestions.com |
|
| |||
| |||
| Żadnego konkretnego powodu, dlaczego wybrał że jeden? Ach, to może umieścić go na dysk USB? Jesteś pytając co F-nacisnąć klawisz, aby uruchomić komputer z dysku USB? Przejdź do menu BIOS przy starcie (który klawisz nacisnąć będzie w Twojej płycie podręcznika, ale wiadomość zazwyczaj miga się przy starcie). W ramach rozruchu, powinieneś być w stanie zmienić kolejność rozruchu. Domyślnie jest to zwykle CD następnie następnie dysk HDD. Push odłączalnych na górę następnie ponownie uruchomić komputer.
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Można kupić Mag z dystrybucji na nim. Osobiście chciałbym skorzystać z jednej z OpenSUSE (lepszej kontroli), Ubuntu (duży pakiet katalogu ale Flakey) lub PCLinuxOS (mały katalog, bardzo łatwy w instalacji).
|
| |||
| |||
| Jeśli korzystałeś z Ubuntu wubi (Windows Installer Ubuntu), a następnie naciśnij klawisz F8 podczas uruchamiania i powinien dać ci listę zainstalowanych systemów operacyjnych. |