мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Линукс ОС и алтернативна

Register

Како боот Линукс на Виста?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. мај 2008, 11:47
Мембер Гроуп

Default Како боот Линукс на Виста?

ЈА лицемјерје 'чинити се за добити на Линукс боот на видик.
Речено ми је да прес један од Ф тастера, али не знам шта један.
Old 9. мај 2008, 13:56
Донаторска Група

Да ли је то релевантно?

Old 10 сви 2008, 17:10
Мембер Гроуп

не
Old 12 сви 2008, 11:59
Донаторска Група

Ако не добијете груб боот менија одредите или Виста или Линукс, односно Уиндозе боот мени, онда вероватно није Линукс исправно инсталиран. Ларве Ф-не захтева да се притисне тастер. Можда следеће ће помоћи.

хттп://апцмаг.цом/тхе_дефинитиве_дуа...степбыстеп.хтм

Old 13 сви 2008, 12:53
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Мике0001 View Post
Ако не добијете груб боот менија одредите или Виста или Линукс, односно Уиндозе боот мени, онда вероватно није Линукс исправно инсталиран. Ларве Ф-не захтева да се притисне тастер. Можда следеће ће помоћи.

хттп://апцмаг.цом/тхе_дефинитиве_дуа...степбыстеп.хтм

ЈА лицемјерје добити то инсталиран ли користити "Проклетство мале ЛИНУКС 'образац Линукскуестионс.цом
Old 14 сви 2008, 02:20
Донаторска Група

Било ког разлога зашто сте изабрали да један? Ах, можда вам ставити га на УСБ Дриве? Ви питате, да је оно што су Ф-притисните тастер за то чизма из један УСБ-возити?

Ући у БИОС-сетуп менија при покретању (што притиснете тастер да ће бити у вашој матичној плочи приручник, али је трепће порука Обично се при покретању). У одељку Боот, требали бисте бити у могућности да промени боот секуенце. По дефаулту, то је онда обично ЦД онда ХДД ремовабле дриве. Пусх уклоњивим на врх онда поново подизање система.

Old 14 сви 2008, 13:28
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Мике0001 View Post
Било ког разлога зашто сте изабрали да један? Ах, можда вам ставити га на УСБ Дриве? Ви питате, да је оно што су Ф-притисните тастер за то чизма из један УСБ-возити?

Ући у БИОС-сетуп менија при покретању (што притиснете тастер да ће бити у вашој матичној плочи приручник, али је трепће порука Обично се при покретању). У одељку Боот, требали бисте бити у могућности да промени боот секуенце. По дефаулту, то је онда обично ЦД онда ХДД ремовабле дриве. Пусх уклоњивим на врх онда поново подизање система.
Шта да ли ви један предлажемо. Имам Интел процесора и 32 битни ОС сам затражио од Убунту ЦД-а, али чекате.
Old 15 сви 2008, 02:48
Донаторска Група

Ви мај моћи купити Маг са дистро о њој. Лично бих да користите један од ОпенСУСЕ (бољу контролу), Убунту (велики пакет али флакеы каталогу), или ПЦЛинуксОС (мали каталог, врло једноставан за инсталацију).

Old 1. јули 2008, 10:55
Мембер Гроуп

Ако имате користи Убунту са ууби (Уиндоус инсталиран Убунту) узастопно притисните Ф8 током боот и требало би вам дати списак оперативних система инсталирана.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Дуал боот Убунту Линукс и Виста ОС Сада Свеједно не учита! Бладе110Л Линукс ОС и алтернативна 0 14. јуна 2009 08:44
Реал рашчерупати Са Лаптоп Ацер трчање Линукс Линпус - навика Боот Горан Линукс ОС и алтернативна 1 27 мај 2009 05:41
Немогуће Сабаыон Боот Линукс оперативног система ДВД 4 пхил66 Линукс ОС и алтернативна 4 3 март 2009 18:40
Да ли је могуће покренути фрееуаре Линукс Убунту ОС сличан са видик буцкуеед90 Линукс ОС и алтернативна 5 4 децембар 2008 05:51
Дуал боот ксп, Линукс, са уирелелесс картице пест79456 Линукс ОС и алтернативна 2 17 новембар 2008 17:34
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц