![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| аа този настойнически Успях да помогне на потребителите, които имат buggered прозорци дял и искате да възстановите файловете преди повторното instaling или ако приятел е с парола и прозорците на които бихте искали да откраднат / виж си файлове
Първо ще трябва да си свалите кученце Linux (а distro на Linux, която може да стартирате от CD и е само на 60 или така мегабайта) изтегли от тук ------------------------------------------------ един път, който е изтеглен ще трябва да го изгори на CD, Използвах самостоятелни ISO горелка, които можете да получите тук принасяй ISO на диск и след това рестартирайте ------------------------------------------------ OK, сега е време за зареждане на Live CD, която току що създадохте Вие трябва да влезете в BIOS и да разрешите обувка от друго устройство или на лаптопа Използвах го наричаха F12 обувка подбор смисъла и пресовани F12, когато видях BIOS изпръсквам и той да ме изберете за какво устройство Исках да стартирате от Аз избрани IDE: DVD (твоя може да се различават, но ще съдържа DVD или CD) ---------------------------------------------- живото CD трябва да покаже на екрана с текст на него и най-отдолу ще каже "зареждане:" Това ви позволява да се стартира по различни начини, но ние просто искаме стандарта, така натиснете влиза (тя ще стартира автоматично след 5 секунди) и чакам ----------------------------------------------- Вие скоро ще се изправи пред един екран с искане да изберете клавиатура, превъртете йо британски английски и натиснете въведете След това ще бъдете помолени X сървър какво бихте искали да изпълните изберете xorg и натиснете въведете ---------------------------------------------- OK, сега вече са на работния плот най-горе можете да видите дискове с писалка устройство лого кликнете че (само веднъж, кученце Linux не се нуждае от двойно кликвания!) --------------------------------------------- Сега би трябвало да видите всички дискове на върха ще бъде CD сте зареждане от и тези, които по-долу, че трябва да ви бъде harddrive (а) и прегради прозорците дял е най-likley да бъде dev/sda1 но можете да опитате монтаж всички тях, докато не получите правилна дял за монтиране щракнете малките harddrive икона до името на устройството, може да получите съобщение за грешка, но толкова дълго, колкото можете да разглеждате на устройството, че е добре. за разглеждане на диск щракнете върху папката, от лявата страна на пътя ----------------------------------------------- OK, сега вече са в своя дял на Windows можете да намерите файлове, които се нуждаете. ---------------------------------------------- сега е необходимо за монтаж на писалка устройство на USB твърд диск, след като е включен в пресата опресняване на кученце планината товарач и тя трябва да се появи в дъното, до планината той направи същото, както преди и натиснете harddrive иконата folowed от браузъра с помощта на файл икона. --------------------------------------------- ОК, така сега си имам 2 отворени прозорци с вашия Windows дял, а другият с външно устройство за съхранение Всичко, което трябва да направите сега е плъзнете и пуснете елементите, които трябва във външното устройство и сте готови. --------------------------------------------- рестартирайте компютъра и успешно възстановяване на файлове I DONT изглежда глупаво! Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| остана, благодаря.
| |||
| |||
| причината избрах кученце над knoppix е knoppix е 600 + МЕГ кученце е наполовина, че и therfore-бързо да се изтегли / изгори |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ница малка версия Puppy, изглежда да работи добре.
Надяваме се народните ще използват това за спасяване техните файлове, когато Windows не успее тях и не се поставя на разстояние, мисленето е сложен. Велик малък диск, за да запази своя инструмент кутия Моята система: Начало Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Браво Cew27. Подобно на начина, по който го заедно и отиде през всичките troule за предоставяне на скрийншота, както добре.
| |||
| |||
| Благодаря:) |
|
| |||
| |||
| Държа няколко distro те години на Linux, както и един нарича начално един бомбата, че бомбата може да ви harddrive на всичко (заменя я 8 пъти), така че ако имам проблем и аз DONT знам дали му прозорци или хардуер Просто стик в Live CD |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Re-инсталиран Windows, е възможно да се възстанови мине защитените + частни файлове? | Samantha0101 | Общи Софтуер Чат | 3 | 30 октомври 2008 год. 10:26 |
| Имате нужда да се възстанови файловете на FAT16? | sorn | Общи Софтуер Чат | 1 | 4 юни 2008 02:51 |
| Как да се възстанови изглед за възстановяване на файлове? | deepalone | Windows операционни системи | 2 | 24 Дек 2007 14:03 |
| Може ли някой ръководство ми как мога да се възстановят някои от моите изтрити файлове. | jackson12 | Windows операционни системи | 2 | 17 май 2007 г. 02:21 |
| Нишка Инструменти | |
| |