![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αα tutorial αυτό που έκανα για να βοηθήσει τους χρήστες που έχουν buggered παράθυρα διαμέρισμα και θα ήθελε να ανακτήσει εκ νέου τα αρχεία πριν instaling, ή αν έχει ένα φίλο παράθυρα και κωδικό πρόσβασης που θα θέλατε να κλέψει / δει την αρχείων
πρώτη off θα χρειαστεί να κατεβάσετε κουτάβι linux (α distro του linux που μπορεί να ξεκινήσουν από ένα CD και είναι μόνο 60, ή προκειμένου μεγαμπάιτ) λήψη από εδώ ------------------------------------------------ μια φορά ότι έχει κατεβάσει θα χρειαστεί να κάψει σε ένα cd, και χρησιμοποίησε μια αυτοδύναμη ISO καυστήρα που μπορείτε να λάβετε εδώ κάψει το iso στο δίσκο και στη συνέχεια επανεκκινήστε ------------------------------------------------ ok τώρα ήρθε η ώρα για την εκκίνηση από το Live CD που μόλις δημιουργήσατε πρέπει να πληκτρολογήσετε το bios και να ξεκινήσουν από άλλη συσκευή ή για το laptop i χρησιμοποιούσαν ονομαζόταν F12 εκκίνησης επιλογή έννοια i πατημένο το πλήκτρο F12 όταν είδα τα βιογραφικά πιτσιλιά και επιτρέψτε μου να διαλέξω ποια συσκευή i ήθελε να ξεκινήσουν από ένα i επιλεγεί ide: dvd (τα δικά σας μπορεί να διαφέρουν, αλλά θα περιέχει DVD ή CD) ---------------------------------------------- το Live CD θα πρέπει τώρα να δείτε μια οθόνη με το κείμενο σχετικά με αυτήν και στο κάτω μέρος, θα έλεγα "boot:" αυτό σας επιτρέπει να εκκινήσετε με διάφορους τρόπους, αλλά εμείς θέλουμε το πρότυπο τόσο πατήστε enter (θα εκκινήσετε αυτόματα μετά από 5 δευτερόλεπτα) και περιμένω ----------------------------------------------- σύντομα θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια οθόνη που σας ζητά να επιλέξετε μια διάταξη πληκτρολογίου, μεταβείτε yo UK αγγλικά και πατήστε enter Στη συνέχεια θα σας ρωτήσει τι x διακομιστή που θέλετε να τρέξετε xorg επιλέξετε και πατήστε enter ---------------------------------------------- ok τώρα έχετε στην επιφάνεια εργασίας στην κορυφή θα πρέπει να δείτε τις μονάδες δίσκου με ένα στυλό οδήγησης λογότυπο κλικ ότι (μόνο μία φορά, κουτάβι linux δεν χρειάζεται διπλό κλικ!) --------------------------------------------- Θα πρέπει τώρα να δείτε όλες τις μονάδες μία αρχή θα είναι το cd θα είναι από την εκκίνηση και στη συνέχεια αυτοί που θα πρέπει να σας σκληρούς δίσκους (ες) και χωρίσματα το partition των Windows είναι πιο likley να dev/sda1 αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε όλες αυτές τοποθέτησης μέχρι να βρείτε το σωστό διαμέρισμα κάνετε κλικ για να εξαπολύσουν το μικρό εικονίδιο δίπλα σε σκληρούς δίσκους το όνομα της μονάδας δίσκου, ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα λάθους, αλλά για όσο διάστημα μπορείτε να περιηγηθείτε στο δίσκο είναι μια χαρά. για να περιηγηθείτε στο δίσκο κάντε κλικ στο φάκελο στην αριστερή πλευρά της μονάδας δίσκου ----------------------------------------------- ok τώρα σε υπολογιστή με Windows διαμέρισμα μπορείτε να βρείτε τα αρχεία που χρειάζεστε. ---------------------------------------------- μπορείτε τώρα να εξαπολύσουν ένα στυλό οδήγησης του USB σκληρό δίσκο μία φορά ότι είναι συνδεδεμένος στον Τύπο για να ανανεώσετε το κουτάβι mount loader και θα πρέπει να αναγράφονται στο κάτω μέρος, για την τοποθέτηση που κάνουν το ίδιο όπως και πριν και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο folowed σκληρούς δίσκους από την περιήγηση με τη χρήση της file icon. --------------------------------------------- ok τώρα έχετε 2 παράθυρα ανοικτά παράθυρα το ένα με το διαμέρισμα και το άλλο με την εξωτερική συσκευή αποθήκευσης Όλα όσα πρέπει να κάνουμε τώρα είναι drag and drop 'τα αντικείμενα που χρειάζεστε σε εξωτερική συσκευή και είστε γίνει. --------------------------------------------- επανεκκίνηση του υπολογιστή και έχετε επιτυχία ανάκτηση των αρχείων σας i dont εξετάσουμε ηλίθιο! Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| κολλήσει, ευχαριστώ.
| |||
| |||
| Ο λόγος που επέλεξε να είναι κουτάβι πάνω KNOPPIX KNOPPIX είναι 600 + meg κουτάβι είναι το ήμισυ και επομένως ταχύτερη να κατεβάσετε / έγκαυμα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νίκαια μικρή έκδοση Puppy, φαίνεται να λειτουργεί καλά.
Ας ελπίσουμε ότι θα χρησιμοποιούν αυτό το λαϊκό να διασώσουμε τους φακέλους τους, όταν τα Windows αποτυγχάνει και δεν μπορεί να τεθεί εκτός λειτουργίας, σκέψης είναι περίπλοκη. Μεγάλη μικρό δίσκο, για να σας κρατήσει σε κουτί με εργαλεία Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπράβο Cew27. Όπως και ο τρόπος για να τεθεί αυτό καθώς και όλα τα πήγε μέσω της παροχής των troule screenshots επίσης.
| |||
| |||
| ευχαριστώ:) |
|
| |||
| |||
| i κρατήσει μερικές distro του linux του, καθώς και μία που ονομάζεται εκκίνηση ενός Nuke ότι μπορεί Nuke σας σκληρούς δίσκους των πάντων (που αντικαθιστά 8 φορές) έτσι ώστε αν έχω κάποιο πρόβλημα και i dont ξέρει εάν τα παράθυρα ή υλικό μόλις κολλήσει σε ένα Live CD |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Re-εγκατεστημένα τα Windows, είναι δυνατόν να ανακτήσει περάσει + ιδιωτικά αρχεία που προστατεύονται; | Samantha0101 | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 30 Οκτ 2008 10:26 |
| Ανάγκη για την ανάκτηση των αρχείων σε FAT16; | sorn | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 4η Ιουν 2008 02:51 |
| Πώς να ανακτήσει Vista ανάκτησης αρχείων; | deepalone | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 24 Δεκ. 2007 14:03 |
| Μπορεί κάποιος οδηγός μου πώς μπορώ να ανακτήσει μέρος των αρχείων μου διαγράφεται. | jackson12 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 17η Μαΐου 2007 02:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |