![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aa ovo sam napravio tutorial pomoći korisnicima koji imaju prozore buggered particije i želite oporaviti datoteke prije nego što ponovno instaling ili ako prijatelj ima prozore lozinku i želite ukrasti / vidi njegova slika
Prije svega morat ćete preuzeti štene linux (a distro Linuxa koja može čizma iz CD-a je samo 60-ak megabajta) preuzeti iz ovdje ------------------------------------------------ koji je nekoć preuzeli ćete morati izgorjeti Internet to CD, sam koristio štand sama ISO burner koji možete dobiti ovdje iso spali na disk i onda ponovno podizanje sustava ------------------------------------------------ ok sad je vrijeme za čizma iz CD live ste upravo stvorili morate upisati i omogućiti BIOS boot s drugih uređaja ili na laptop i koristili zvalo f12 boot izbor značenje i prešani f12 Kad sam vidio BIOS uprskati i pusti me pokupiti uređajem što sam želio to čizma from sam odabrao IDE: DVD (yours svibanj razlikuju ali će sadržavati i DVD ili CD) ---------------------------------------------- uživo cd bi sada pokazati zaslon s tekstom na nju i na dnu da će reći: "boot:" Ovo vam omogućava da boot na različite načine, ali mi samo želim standardnu pa pritisnite Enter (boot on će se automatski nakon 5 sekundi) i čekati ----------------------------------------------- koju će uskoro biti suočen s ekrana, moleći Vas da odaberete rasporedu tipkovnice, dođite Yo uk English i pritisnite "Enter" Potom ćete biti pitani šta x poslužitelju želite pokrenuti odabrati xorg i pritisnite "Enter" ---------------------------------------------- ok sada ste na radnu površinu na vrhu te bi trebao vidjeti diskove s olovkom logo kliknite pogon koji (samo jednom, štene linux ne treba dvokrevetne klikova!) --------------------------------------------- Sada bi trebali vidjeti sve diskove vrh će biti cd ste booting from a one koji bi trebali biti ispod tvoj harddrive (a) i particije prozori particija većina likley biti dev/sda1 ali možete probati montažu ih sve dok ne dobijete odgovarajuću particiju za montiranje vas kliknite na malu ikonu harddrive na naziv pogona, vi svibanj dobiti poruku o pogrešci, ali kao čeznuti kao možete pregledavati u pogon je u redu. za pregledavanje kliknite pogon, mapu s lijeve strane na disk ----------------------------------------------- ok sada ste u vaš Windows particiju možete pronaći datoteke koje su vam potrebne. ---------------------------------------------- Vi sada trebate montirati kemijsku olovku pogon usb hard disk nakon što je priključena u tisku osvježavanja na brdu loader štene i trebala bi se pojaviti na dnu, na goru da učine isto kao i prije i kliknite na ikonu harddrive folowed pregledavanje po koristeći file icon. --------------------------------------------- ok pa sada imaju 2 prozora otvoriti jedan sa vašeg prozora particiju, a drugi sa svojim vanjski uređaj za pohranu Sve što trebate učiniti sada je povucite i ispustite stavke koje su vam potrebne u vanjski uređaj i vi ste gotovi. --------------------------------------------- ponovno pokrenite računalo, a vi se uspješno oporavio datoteke ja dont izgledati glupo! My System: Cewy je čudo macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zaglavi, hvala.
| |||
| |||
| razlog sam izabrala štene preko knoppix je knoppix je 600 + meg štene i da je polovina therfore brže preuzimanje / spali |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lijepi mali psić verzija, čini se da radi dobro.
Nadam se da će koristiti folk to spašavati njihove datoteke, kada ih i ne uspije Windows ne može odložiti, misleći da je komplicirano. Velike disk malo zadržati u vašem tool box My System: Početna Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bravo Cew27. Kao i na način da stavite zajedno i ovaj je otišao kroz sve troule za pružanje screenshot as well.
| |||
| |||
| hvala:) |
|
| |||
| |||
| Stalno par distro Linux-a, kao i jedan zove boot jedan koji može nuke nuke tvoj harddrive o svemu (da se preko 8 puta), pa ako imam problem i ja dont znati ako njezini prozori ili hardvera i samo staviti u live cd |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Re instaliran Windows, moguće povratiti pass zaštićena + privatne datoteke? | Samantha0101 | Općenito Software Chat | 3 | 30. listopad 2008 10:26 |
| Potreba za oporavak datoteke na FAT16? | sorn | Općenito Software Chat | 1 | 4. lipnja 2008 02:51 |
| Kako vista recovery oporavak datoteke? | deepalone | Windows Operating Systems | 2 | 24. prosinac 2007 14:03 |
| Može li iko vodič mene kako mogu oporaviti neke od mojih slika izbrisana. | jackson12 | Windows Operating Systems | 2 | 17. svibanj 2007 02:21 |
| Thread Tools | |
| |