![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ez aa tutorial csináltam, hogy segítsen a felhasználóknak, akik egy buzi Windows partíciót és szeretné visszaállítani fájlokat, mielőtt újra instaling, vagy ha a barátja egy Windows jelszót, és meg akarja lopni / lásd a kép
Először is meg kell letölteni puppy linux (a distro Linux, mely a boot cd, és csak 60 vagy úgy megabyte) letöltés itt ------------------------------------------------ egyszer, hogy a letöltött meg kell égetni, hogy a CD-t, én használt önálló iso írót, hogy lehet kapni itt éget az ISO, hogy a lemez és újraindít ------------------------------------------------ OK most itt az ideje, hogy boot a live cd imént létrehozott meg kell adni a bios boot és lehetővé teszik a más eszköz, vagy a laptop elhasználtam hívták F12 boot kiválasztási értelmében i sajtolva F12, amikor látta, hogy a BIOS-splash és hadd vegye milyen készüléket akartam indítani Kiválasztottam ide: DVD (tiéd eltérő lehet, de tartalmazza a DVD vagy CD) ---------------------------------------------- A live cd kellene most azt mutatják, hogy a képernyőn megjelenő szöveget, és az alján azt mondja: "boot:" Ez lehetővé teszi, hogy különböző módon indítható, de csak azt a szokásos így az ENTER (ez automatikus indítás után 5 másodperc), és vár ----------------------------------------------- Ön hamarosan szembesült a képernyőn kéri, hogy válasszon a billentyűzetkiosztást, lapozzunk yo brit angol és az Enter billentyűt Ezután megkérdezi, mi x szerver akar futni válasszon xorg és Enter billentyűt ---------------------------------------------- OK most az asztalon elejére el kell látni a meghajtók pen drive logo kattintson, hogy (csak egyszer, puppy linux nem kell dupla kattintás!) --------------------------------------------- Láthatja a meghajtó tetején lesz a CD-t akkor indításkor és az is kell, hogy az alábbiakban a merevlemez (ek) és a partíciók a Windows partíció legnagyobb likley a dev/sda1 de kipróbálhatja mounting mindet, amíg nem kap a helyes partíció mount akkor kattintson a kis ikonra merevlemez neve mellett a meghajtót, akkor kap egy hibaüzenet, de amíg böngészhetünk a meghajtóba, hogy jól van. böngészhetnek a meghajtó kattintson a mappára a bal oldalon a meghajtó ----------------------------------------------- OK most a Windows partíció található fájlokat, amire szüksége van. ---------------------------------------------- most kell csatlakoztatni egy USB pen drive a merevlemezt egyszerre van csatlakoztatva a sajtó frissíteni a kiskutya mount betöltő és azt alján, a Mount csinál ugyanaz, mint korábban, és kattintson a merevlemez ikonra folowed a böngészés használata file icon. --------------------------------------------- OK így most 2 nyitott ablakok egy Windows partíciót és a másik a külső tároló eszköz Nem kell mást tennie, most húzd és ejtsd az elemeket, akkor a külső eszköz, és kész. --------------------------------------------- indítsa újra a PC, és még sikerült behajtani a fájlokat i dont nézel te hülye! My System: Cewy a csoda macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| megragadt, köszönöm.
| |||
| |||
| Kapcsolódva is. Köszönöm. (4. hozzászólás) |
|
| |||
| |||
| Azért választottam kölyköt át Knoppix a Knoppix a 600 + meg puppy fele, és ezeket a gyorsabb letöltés / burn |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szép kis kutyus változata, úgy tűnik, hogy jól működjenek.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jól van Cew27. Mint ahogy ezt együtt ment mélyponti minden troule nyújtott screenshotok is.
| |||
| |||
| köszi:) |
|
| |||
| |||
| Folyamatosan néhány distro a Linux, valamint egy úgynevezett boot a nuke, hogy a nuke a merevlemez minden (felülírja azt 8-szor), hogy ha van egy probléma, és én dont tud, ha a Windows vagy a hardver, csak bottal a live cd |