![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה אני עשיתי AA הדרכה כדי לעזור למשתמשים שיש להם את Windows במחיצה buggered וברצונך לשחזר קבצים לפני instaling מחדש, או אם יש לך חבר Windows הסיסמה ואתה רוצה לגנוב / לראות את הקבצים
דבר ראשון תצטרך להוריד כלבלב Linux (א distro של לינוקס שיכולה אתחול מהתקליטור, והיא רק בערך 60 מגה בייט) הורד מ כאן ------------------------------------------------ פעם אחת, כי יש להוריד תצטרך לצרוב אותו לתקליטור, השתמשתי לעמוד לבד ISO מבער שאתה יכול להשיג כאן ISO כדי לצרוב את הדיסק ולאחר מכן לאתחל ------------------------------------------------ קיי, עכשיו זה הזמן to boot from CD החי עתה יצרת אתה צריך להזין את ה-BIOS ולאפשר אתחול אחרות או על ההתקן הנייד, אני השתמשתי בה נקראה f12 האתחול משמעות הבחירה אני לחוץ f12 כשראיתי את ה-BIOS סנסציה והיא נתנו לי לבחור איזה מכשיר אני רוצה לאתחל מ אני נבחר IDE: DVD (שלך יכול להיות שונה אך יכילו את ה-DVD או CD) ---------------------------------------------- את צריכה עכשיו לחיות CD להציג טקסט על המסך עם אותו בתחתית זה יאמרו "boot:" זה מאפשר לך האתחול בדרכים שונות, אבל אנחנו רק רוצים את רמת הקש ENTER כך (הוא יבצע אתחול אוטומטי אחרי 5 שניות) ו לחכות ----------------------------------------------- בקרוב תוכל לעמוד מול מסך מבקש ממך לבחור פריסת מקלדת, לגלול יו אנגלית בריטית ופגע להזין אתה תהיה שרת x שאל מה אתה רוצה להריץ בחר xorg ופגע להזין ---------------------------------------------- קיי, עכשיו אתה על שולחן העבודה בראש הדף תוכל לראות כוננים עט עם לוגו לחץ כי הכונן (רק פעם אחת, כלבלב לינוקס לא צריכה כפולה קליקים!) --------------------------------------------- כעת אתה אמור לראות את כל הכוננים הדף אחד יהיה CD אתה באתחול מ וכן את אלו שיש למטה את harddrive (ים) ו המחיצות חלונות המחיצה ביותר likley להיות dev/sda1 אבל אתה יכול לנסות את כולם כנה עד שתקבל את המחיצה הנכונה אל תלחץ על הר harddrive סמל קטן ליד השם של הכונן, אתה עלול לקבל הודעת שגיאה, אבל כל עוד אתה יכול לגלוש הכונן הוא בסדר. לגלוש כונן לחץ על התיקייה בצד שמאל של הכונן ----------------------------------------------- בסדר עכשיו אתה ב-Windows את המחיצה אתה יכול למצוא את הקבצים שאתה צריך. ---------------------------------------------- עכשיו אתה צריך הר עט USB של כונן הדיסק הקשיח לאחר שהוא פקוק ב לחצו על כלבלב רענן הר מטעין והוא יופיע בתחתית, על הר זה לעשות אותו דבר כמו קודם, ולחץ על סמל folowed לפי harddrive הגלישה באמצעות סמל הקובץ. --------------------------------------------- בסדר, אז עכשיו יש לך 2 חלונות פתוחים אחד עם Windows מחיצה והשני עם התקן אחסון חיצוני כל מה שאתה צריך לעשות עכשיו הוא גרור ושחרר את הפריטים הדרושים לך לתוך התקן חיצוני ואתה עשית. --------------------------------------------- הפעל מחדש את המחשב ויש לך בהצלחה לשחזר את הקבצים שלך i dont נראה טיפש! המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תקוע, תודה.
| |||
| |||
| הסיבה בחרתי כלבלב מעל knoppix היא knoppix הינה 600 + מג כלבלב כי הוא חצי ו therfore מהר להוריד / לצרוב |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נחמדה הגירסה הכלבלב הקטן, נראה כי עובדות היטב.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כל הכבוד Cew27. אוהב את הדרך שבה אתה מציב את זה ביחד ויצא שוקת כל troule לספק את גם צילומי מסך.
| |||
| |||
| תודה:) |
|
| |||
| |||
| אני כל הזמן כמה distro's של לינוקס, כמו גם אחד שנקרא אתחול א nuke שיכולים nuke שלך harddrive העניינים (מחליף את זה 8 פעמים), אז אם יש לי בעיה ואני יודע אם dont את החלונות או חומרה אני פשוט מקל ב חי CD |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התקנת את Windows מחדש, ניתן לעבור לשחזר קבצים מוגנים + פרטית? | Samantha0101 | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 30 אוקטובר 2008 10:26 |
| צריך לשחזר קבצים ב FAT16? | sorn | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 4th יוני 2008 02:51 |
| כיצד לשחזר Vista לשחזור קבצים? | deepalone | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 24 דצמבר 2007 14:03 |
| מישהו יכול להדריך אותי כיצד אוכל לשחזר חלק שלי קבצים שנמחקו. | jackson12 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -17 במאי 2007 02:21 |
| שרשרת כלים | |
| |