![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AA Tutorial aš padariau, kad padėtų vartotojams, kurie buggered langų, pertvarų ir norėčiau susigrąžinti failus iki naujo instaling, arba jei draugas langai slaptažodį ir norite vogti / pamatyti savo failus
pirma ne jums reikės parsisiųsti Puppy Linux (Linux distribucija, kuri gali krautis iš CD ir tik 60 arba megabaitų) atsisiųsti čia ------------------------------------------------ vieną kartą, kad šį failą, jums reikės įrašyti į CD, aš savarankiškas ISO Burner, kad galite čia nudegimas iso į diską ir tada paleisti ------------------------------------------------ Gerai, dabar atėjo laikas paleisti iš Live CD tiesiog sukurtas Jums reikia patekti į BIOS, kad paleisti iš kito prietaiso arba ant laptopo aš jį vadino F12 paleidimo atrankos prasme i spaustų F12, kai aš pamačiau BIOS splash ir leiskite man pasirinkti, ką įtaisas norėjau paleisti iš Mane pasirinko IDE: DVD (jūsų gali skirtis, bet yra DVD ar CD) ---------------------------------------------- Live CD dabar turėtų rodyti su tekstu ant jo ekrano apačioje, jis pasakys "boot:" Tai leis jums parsisiųsti įvairiais būdais, bet mes tiesiog norime, kad standartas paspauskite ENTER (ji bus paleisti automatiškai po 5 sekundžių) ir palaukti ----------------------------------------------- Jums bus netrukus susidūrė su ekranu, kuriame turite pasirinkti klaviatūros išdėstymą, pasirinkite yo uk anglų ir paspauskite Enter Jums bus klausiama, ką X serverio, kurį norite paleisti pasirinkti xorg ir spustelkite Enter ---------------------------------------------- Gerai, dabar jūs esate Desktop viršuje turėtumėte pamatyti diskai su akimis logo Paspauskite, kad (tik vieną kartą, Puppy Linux nereikia dvigubo paspaudimus!) --------------------------------------------- Dabar turėtumėte matyti visus diskus viršuje bus CD Parsisiųsdami ir iš toliau, kad turėtų savo diską (-us infrastruktūras) ir pertvaros Windows disko labiausiai likley būti dev/sda1 tačiau galite pabandyti montuoti jas visas, kol jūs gausite teisingą skyrių prijungti spustelėkite kietajame diske mažos piktogramos šalia disko pavadinimą, galite gauti klaidos pranešimą, bet kol Jums susirasti draugų ar diskas yra gerai. peržiūrėti vairuoti Spauskite kairėje pusėje disko katalogą ----------------------------------------------- Gerai dabar jums yra jūsų "Windows" disko rasite failus, kuriuos reikia. ---------------------------------------------- Jums dabar reikia prijungti pen drive USB disko, kai jis yra prijungtas prie tinklo, paspauskite Atnaujinti šuniuką ant kalno krautuvas ir jis turėtų atrodyti ne apačioje, ant kalno jis padarys tą patį kaip ir anksčiau ir spustelėkite diską piktograma folowed pagal naršyti naudojant failo piktogramą. --------------------------------------------- Gerai, kad dabar jūs turite 2 langus atsiveria vienas su savo Windows skirsnį ir su išorinio kaupiklio kitas Viskas, ką jums reikia padaryti dabar vilkite elementus jums reikia į išorinio prietaiso ir baigsite. --------------------------------------------- paleiskite kompiuterį ir jums pavyko susigrąžinti savo failus dont atrodyti kvailas! Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| įstrigo, ačiū.
| |||
| |||
| Todėl Mane pasirinko šuniukas per Knoppix yra Knoppix yra 600 + meg šuniukas pusę ir therfore greičiau atsisiųsti / nudegimas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gražus versija mažylis, atrodo, gerai.
Tikimės, kad liaudies bus naudoti šią išgelbėti savo failus, kai "Windows nepavyksta ir neturi būti atidėliojamas, galvoju, tai sudėtinga. Didžiosios mažai diske laikyti savo tool box Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well done Cew27. Kaip taip galima dėti tai kartu ir išvyko lovio visi teikiant Screenshots taip pat troule.
| |||
| |||
| Ačiū:) |
|
| |||
| |||
| I keep keletą Linux distribucija yra taip pat viena vadinama įkrovos Nuke kad galima nuke jūsų kietajame diske ir viskas (perrašo jį 8 kartus), todėl, jei turiu problema, i dont know jei langai ar aparatūros aš tiesiog prikaišioti Live CD |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Re įdiegtos "Windows", galima atgauti pass saugomos + privatus failus? | Samantha0101 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 30 spalis 2008 10:26 |
| Būtina atkurti failus į FAT16? | sorn | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 4 birželis 2008 02:51 |
| Kaip susigrąžinti Vista išieškojimo bylų? | deepalone | Windows "operacinės sistemos | 2 | 24 gruodis 2007 14:03 |
| Ar kas nors veda mane kaip aš galiu susigrąžinti kai mano ištrintus failus. | jackson12 | Windows "operacinės sistemos | 2 | Gegužė 17, 2007 02:21 |
| Temos įrankiai | |
| |