![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šajā aa pamācību es, lai palīdzētu lietotājiem, kuri ir buggered up Windows partition un vēlas atgūt failus pirms atkārtotas instaling, vai Jūs draugam ir logi paroli un jūs vēlētos nozagt / redzēt savus failus
First off, Jums būs nepieciešams lejupielādēt Puppy Linux (distro ir linux, kas var palaist no CD un tas ir tikai 60 vai tik megabaiti) lejupielādēt šeit ------------------------------------------------ tiklīdz šis ir lejupielādēts jums būs nepieciešams dedzināt to cd, es patstāvīgs iso degli, ka jūs varat iegūt šeit apdegums ISO uz diska un tad reboot ------------------------------------------------ ok tagad ir pienācis laiks palaist no Live CD, kuru nupat izveidojāt Jums nepieciešams ieiet BIOS un dotu iespēju boot no citas ierīces vai klēpjdatoru i, ko izmanto to sauca F12 boot izvēle nozīmē, i piespiež F12, kad ieraudzīju BIOS splash un tas man izvēlēties, ko ierīce gribēju boot no i cikls ide: DVD (jums var būt atšķirīgi, bet ir dvd vai cd) ---------------------------------------------- Live CD tagad rāda ekrāns ar tekstu uz tā un apakšā tā teikt "boot:" Jums tas ļauj ielādēt dažādos veidos, bet mēs vienkārši vēlamies standarta tik nospiediet Enter (tas boot automātiski pēc 5 sekundēm) un gaidīt ----------------------------------------------- jūs drīz būs jāsaskaras ar ekrāna kurā jums izvēlēties tastatūras izkārtojumu, ritiniet yo uk angļu un hit ienākt Jums tiks lūgts to x serverī vēlaties palaist izvēlēties xorg un nospiediet ienākt ---------------------------------------------- ok Tagad Jums ir desktop uz augšu jums vajadzētu redzēt diskus ar pildspalvu drive logo klikšķi, (tikai vienu reizi, puppy linux nav nepieciešams divreiz uzklikšķina!) --------------------------------------------- jums tagad vajadzētu redzēt visus diskus top viena būs cd esat booting un no zemāk, kas būtu jūsu Harddrive (s struktūrās) un starpsienas logi nodalījums ir visvairāk likley jābūt dev/sda1 bet varat mēģināt montāža tos visus, kamēr jums pareizo partition uzstādīt noklikšķināt uz nelielu Harddrive ikonas blakus nosaukumam disku, jūs varat saņemt kļūdas ziņojumu, bet, kamēr jūs varat pārlūkot disks tas ir labi. pārlūkot vadīt uz mapi kreisajā pusē drive ----------------------------------------------- ok tagad jums ir Windows partition varat atrast nepieciešamos failus. ---------------------------------------------- Jums tagad ir uzstādīt pildspalva diskdzinī usb cieto disku, kad tas ir pievienots presē atsvaidzināt par kucēnu mount loader un tai vajadzētu parādīties pie dibena, uzstādīt tā darīt pašas kā pirms un noklikšķiniet Harddrive ikonas folowed, pārlūkojot izmantojot faila ikonu. --------------------------------------------- ok tik tagad jums ir 2 logi atver vienu ar jūsu Windows partition un otru ar savu ārējo akumulēšanas ierīce viss, kas jums jādara tagad ir velciet un nometiet vienumus nepieciešama stājas ārēju ierīci, un tas ir paveikts. --------------------------------------------- restart pc un jums ir sekmīgi atgūti failu i dont meklēt stulba! Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iestrēdzis, thanks.
| |||
| |||
| iemesla dēļ es izvēlējos kucēns nekā KNOPPIX ir KNOPPIX ir 600 + meg kucēns ir uz pusi un therfore ātrāk download / apdegums |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice maz versija kucēns, šķiet, darbojas labi.
Cerams, ka tautas būs izmantot, lai glābšana savus failus, ja Windows nav tās, un to nedrīkst atlikt, domādams, ka tas ir sarežģīts. Great maz diska, lai saglabātu jūsu instrumentu kaste Mana sistēma: Home Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well done Cew27. Tāpat kā jūs nodot šo kopā un devās sile visi troule sniegt ekrānšāviņi kā labi.
| |||
| |||
| thanks:) |
|
| |||
| |||
| Es turpinu dažas distro's of kā arī viena linux sauc boot Nuke, kas var Nuke Jūsu Harddrive par visu (pārraksta tā 8 reizes), tāpēc, ja man ir problēma, Nezinu, ja tā logi vai aparatūra, es tikai iespraust Live CD |
![]() |
|
| Bookmarks |