![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| аа ово сам направио туториал помоћи корисницима који имају прозоре буггеред партиције и желите опоравити датотеке пре него што поново инсталинг или ако пријатељ има прозоре лозинку и желите украсти / види његова слика
Пре свега потребно је да преузмете штене Линукс (дистро Линукс-а која може чизма из ЦД-а је само 60-ак мегабајта) преузети из овде ------------------------------------------------ који је некоћ преузели ћете морати изгорети то за ЦД, сам користио штанд сама ИСО бурнер који можете добити овде исо спали на диск и онда поново подизање система ------------------------------------------------ ок сад је време за чизма из ЦД ливе сте управо креирали морате да унесете и омогућити БИОС боот са других уређаја или на лаптоп и користили звало ф12 боот избор значење и прешани ф12 Кад сам видео БИОС упрскати и пусти ме покупити уређајем што сам желео то чизма фром сам одабрао ИДЕ: ДВД (ыоурс мај разликују али ће да садржи и ДВД или ЦД) ---------------------------------------------- уживо цд би сада показати екран са текстом на њу и на дну да ће рећи: "боот:" Ово вам омогућава да боот на различите начине, али ми само желим стандардну па притисните Ентер (боот он ће се аутоматски након 5 секунди) и чекати ----------------------------------------------- коју ће ускоро бити суочен са екрана, молећи Вас да изаберете распореду тастатуре, дођите Ыо ук Енглисх и притисните "Ентер" Затим ћете бити један шта кс серверу желите покренути одабрати ксорг и притисните "Ентер" ---------------------------------------------- ок сада сте на радну површину на врху те би требао видети дискове са оловком лого кликните погон који (само једном, штене Линукс не треба двокреветне кликова!) --------------------------------------------- Сада би требало видети све дискове врх ће бити цд сте боотинг фром а оне који би требало да буде испод твој харддриве (а) и партиције прозори партиција већина ликлеы бити дев/сда1 али можете пробати монтажу их све док не добијете одговарајућу партицију за монтирање вас кликните на малу икону харддриве на назив погона, ви мај добити поруку о грешци, али као један дуг као можете да прегледате у погон је у реду. за преглед кликните на диск јединицу, фасциклу са леве стране на диск ----------------------------------------------- ок сада сте у ваш Уиндоус партицију можете пронаћи датотеке које су вам потребне. ---------------------------------------------- Ви сада треба монтирати хемијску оловку погон усб хард диск након што је прикључена у штампи освежавања на брду лоадер штене и требала би се појавити на дну, на гору да учине исто као и пре и кликните на икону харддриве фолоуед прегледање по помоћу филе ицон. --------------------------------------------- ок па сада имају 2 прозора отворити један са вашег прозора партицију, а други са својим спољни уређај за складиштење Све што треба да урадите сада је превуците и отпустите ставке које су вам потребне у спољни уређај и ви сте готови. --------------------------------------------- поново покрените рачунар, а ви се успешно опоравио датотеке ја донт изгледати глупо! Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| заглави, хвала.
| |||
| |||
| разлог сам изабрала штене преко кноппикс је кноппикс је 600 + мег штене и да је половина тхерфоре брже преузимање / спали |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лијепи мали псић верзија, чини се да ради добро.
Надам се да ће користити фолк то спасавати њихове датотеке, када их и не успе Уиндоус не може одложити, мислећи да је компликовано. Велике диск мало задржати у вашем тоол бокс Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Браво Цеу27. Као и на начин да ставите заједно и овај је отишао кроз све троуле за пружање сцреенсхот ас уелл.
| |||
| |||
| хвала:) |
|
| |||
| |||
| Стално пар дистро Линукс-а, као и један зове боот један који може нуке нуке твој харддриве о свему (да се преко 8 пута), па ако имам проблем и ја донт кноткле да њени прозори или хардвера и само ставити у ливе цд |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ре инсталиран Уиндоус, могуће да вратим пасс заштићена + приватне датотеке? | Самантха0101 | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 30 октобар 2008 10:26 |
| Потреба за опоравак фајлове на ФАТ16? | сорн | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 4. јуна 2008 02:51 |
| Како виста рецоверы опоравак датотеке? | деепалоне | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 24 децембар 2007 14:03 |
| Може ли ико водич мене како могу опоравити неке од мојих слика избрисана. | јацксон12 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 17 мај 2007 02:21 |
| Тхреад Тоолс | |
| |