![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Така че днес аз мислех Бих опитайте Ubuntu, но не може да изглежда да се намери някоя Linux драйвери за моя лаптоп, това е доста ток, 6 месеца стар.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво е необходимо за шофьори?
| |||
| |||
| Вградени безжични предимно. |
|
| |||
| |||
| когато се завтече Linux Тичах pclinuxos и за създаване на безжични за тази си спомням да е необходимо да отидете в контролния панел тип нещо и не е нещо, което да създаде безжични и сте поставили вашата Windows драйвери и можете да намерите някои единият там и След като установи, че сте вашата безжична създаден но този пълен различен distro Терес също нещо, наречено nds обвивка |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu има сериозни проблеми с безжични адаптери. Единственият реален начин да се получи тази работа е да се следват много сложна поредица от стъпки (изискващи достъп до интернет!) С ndiswrapper и добив на оригиналния Windows драйвери. Ще видите много пищи от властта на потребителите за това как би Ubuntu кошчето Windows ако хората ще го изтеглите, но когато парчета от основния хардуер няма да работят на полето там е проблема.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Съжаляваме, но Ubuntu не са сериозен проблем с безжичния шофьори, производители имат сериозен проблем с безжичния шофьори. Ubuntu прави доста добре работа за подкрепа на колкото се може повече безжични чипсети, че аз мога (хиляди мога да добави) и за тези, които не са подкрепени ndiswrapper прави добра работа Getting тях в движение
| |||
| |||
| Това може да е така, но ако разчитате на CLI за да получите нещата работят тук няма реални основания да се подкрепят от кутията все пак. Power потребители ще направя каквото мога, за да им хардуер работят, защото те знаят как да използват на терминала. Всеки друг е просто ще се откажа.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| ndiswrapper не разчитат на CLI, могъщ черупката е късмет във всички OS. точката на Linux е да се избегне подпухвам фаянс, GUI за всяка отделна задача е чудесен пример за подувам. ако разбира по-голямата част от командите, които разбират, че почти всички от тях може да се направи с GUI, но бързо с командния ред |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Ubuntu Linux 7,10 WLAN проблем | oobrokensilence | Linux & Алтернативни OS | 3 | 4 май 2009 г. 08:23 |
| Възможно ли е да си направим безплатна операционна система като Linux Ubuntu с изглед | buckweed90 | Linux & Алтернативни OS | 5 | 4 Декември 2008 05:51 |
| Linux Ubuntu и разгарям | phil66 | Linux & Алтернативни OS | 8 | 5-и парламентарен Апр 2008 12:52 |
| Linux Ubuntu проблеми | ashaiba | Linux & Алтернативни OS | 10 | 3 април 2008 10:34 |
| Linux Ubuntu за Mac, Mac OS X е отишъл? | ashaiba | Linux & Алтернативни OS | 8 | 4 Март 2008 09:30 |
| Нишка Инструменти | |
| |