![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak dnes jsem si myslel bych vyzkoušet ubuntu, ale Nedaří se mi najít žádné linuxové ovladače pro můj notebook, je to docela běžný, 6 měsíců starý.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co potřebujete pro řidiče?
| |||
| |||
| Vestavěný bezdrátový většinou. |
|
| |||
| |||
| i když jsem běžel linux pclinuxos a zřídit pro bezdrátové i vzpomenete, že mají jít na ovládacím panelu zadejte věc a tam bylo něco nastavit bezdrátové a jste vložili okna řidiče a jste museli najít některé tam a jeden na jakmile zjistí, že jste vaší bezdrátové nastavit, ale to je úplná různých distrem theres také něco nazývá nds obalovač |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu má vážné problémy s bezdrátové adaptéry. Jedinou skutečnou cestu, jak se dostat tento pracovní je sledovat velmi složitá řada kroků (vyžaduje přístup k internetu!) S ndiswrapper a vytahování originální Windows ovladače. Vidíte hodně brečet mocí-uživatele Ubuntu o tom, jak by koše Windows, pokud by lidé jen stáhnout, ale když kusů základní hardware nefungují z krabice je tu problém.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je nám líto, ale ubuntu nemá vážné problémy s bezdrátovým řidičů, výrobci mají vážný problém s bezdrátovou řidičů. ubuntu je zatraceně jemné práce s podporou bezdrátové chipsety tolik, že můžu (možná i tisíce přidat) a pro ty, které nejsou podporovány ndiswrapper dělá dobrou práci, jak se jim na cestách
| |||
| |||
| To může být tak, ale pokud budete spoléhat na CLI získat pracovní věci neexistuje žádný skutečný důvod jej podporovat z krabice tak. Power uživatelé dělat, co mohou, aby si své pracovní hardware, protože vědí, jak využít terminálu. Kdokoli jiný právě probíhá, aby se vzdali.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| ndiswrapper nespoléhá na cli, mocný shell je dar z nebes v každém os. bodu linux je, aby se zabránilo napuchnout zboží, GUI pro každý úkol je ukázkovým příkladem udit. pokud jste pochopil většinu příkazů byste si uvědomit, že téměř všechny z nich lze udělat s GUI, ale rychleji se z příkazové řádky |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ubuntu Linux 7.10 WLAN problém | oobrokensilence | Linux & Alternativní OS | 3 | 4. května 2009 08:23 |
| Je možné spustit freeware OS jako je linux ubuntu s průhled | buckweed90 | Linux & Alternativní OS | 5 | 4. prosince 2008 05:51 |
| Linux Ubuntu a oživnout | phil66 | Linux & Alternativní OS | 8 | 5. dubna 2008 12:52 |
| Linux Ubuntu problémy | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 10 | 3. duben 2008 10:34 |
| Ubuntu Linux na Mac, Mac OS X je pryč? | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 8 | 4. březen 2008 09:30 |
| Thread Nástroje | |
| |