![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μέχρι σήμερα νόμιζα ότι είχε προσπαθήσει ubuntu, ακόμα δεν μπορώ να βρώ οδηγούς για κάθε linux laptop μου, είναι αρκετά τρέχουσα, 6 μηνών.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| τι χρειάζεται για τους οδηγούς;
| |||
| |||
| Εγγενές ασύρματη κυρίως. |
|
| |||
| |||
| όταν έτρεξε linux i εκτελέσατε pclinuxos και για τη δημιουργία ασύρματων θυμάμαι ότι για να πάει να τον πίνακα ελέγχου του είδους πράγματα και υπήρχε κάτι για τη δημιουργία ασύρματων και τοποθετήσατε παράθυρα οδηγούς σας και εσείς απαραίτητο για την εξεύρεση ορισμένων υπάρχει και μία για αφού διαπίστωσε ότι έχετε ασύρματο δημιουργηθεί ένα πλήρες αλλά thats διαφορετικές distro Theres επίσης κάτι που ονομάζεται NDS wrapper |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu έχει σοβαρά προβλήματα με την ασύρματη προσαρμογείς. Ο μόνος πραγματικός τρόπος για να εξασφαλιστεί αυτή η εργασία είναι να ακολουθήσει μια πολύ περίπλοκη σειρά μέτρων (που απαιτεί πρόσβαση στο Internet!) Με ndiswrapper εξόρυξη και την αρχική τους οδηγούς των Windows. Βλέπετε πολλή δύναμη whining από χρήστες σχετικά με το πώς θα Ubuntu σκουπίδια των Windows, αν ο κόσμος θα το κατεβάσετε, αλλά μόνο όταν κομμάτια του βασικού υλικού που δεν εργάζεται από το κουτί υπάρχει ένα πρόβλημα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Συγγνώμη, αλλά ubuntu δεν έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα με την ασύρματη οδηγοί, οι κατασκευαστές έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα με την ασύρματη οδηγούς. ubuntu κάνει καλή δουλειά δεκάρα των δικαιολογητικών που πολλές ασύρματες πλινθιοσύνολα που μπορώ να (χιλιάδες μου να προσθέσω) και για εκείνους που δεν υποστηρίζονται ndiswrapper κάνει καλά τη δουλειά τους για να τα πάνε
| |||
| |||
| Αυτό μπορεί να είναι έτσι, αλλά αν βασίζεται σε ένα CLI για να πάρετε τα πράγματα εργασίας που δεν υπάρχει πραγματικός λόγος για την υποστήριξή της από το κουτί έτσι κι αλλιώς. Τροφοδοσία χρήστες θα κάνουν ότι μπορούν για να βάλουν το υλικό εργασίας επειδή γνωρίζουν τον τρόπο χρήσης του τερματικού σταθμού. Οποιοσδήποτε άλλος θα είναι μόνο να τα παρατήσουμε.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| ndiswrapper δεν στηρίζεται σε cli, ένα ισχυρό περίβλημα είναι ένα απροσδόκητο καλό σε κάθε OS. το σημείο του linux είναι η αποφυγή πρήζω σκεύη, gui για κάθε έργο αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πρήζω. αν κατάλαβα οι περισσότερες από τις εντολές που θα συνειδητοποιήσουμε ότι σχεδόν όλοι τους μπορούν να γίνουν με gui αλλά η ταχύτερη με γραμμή |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ubuntu Linux 7,10 WLAN πρόβλημα | oobrokensilence | Linux & Εναλλακτικές OS | 3 | 4η Μαΐου 2009 08:23 |
| Είναι δυνατόν για να εκτελεστεί ένα δωρεάν λειτουργικό σύστημα όπως το linux ubuntu με vista | buckweed90 | Linux & Εναλλακτικές OS | 5 | 4 Δεκ 2008 05:51 |
| Ubuntu Linux και ζωογονώ | phil66 | Linux & Εναλλακτικές OS | 8 | 5 Απρ 2008 12:52 |
| Ubuntu Linux προβλήματα | ashaiba | Linux & Εναλλακτικές OS | 10 | 3 Απρ 2008 10:34 |
| Ubuntu Linux σε Mac, Mac OS X έχει πάει; | ashaiba | Linux & Εναλλακτικές OS | 8 | 4η Μαρ 2008 09:30 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |