![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szóval ma Gondoltam try ubuntu, de én nem úgy tűnik, hogy a Linux-vezetők a saját laptopot, ez eléggé aktuális, 6 hónapos.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi kell a gépjárművezetők?
| |||
| |||
| Beépített vezeték nélküli leginkább. |
|
| |||
| |||
| mikor futott Linux Futottam pclinuxos és hozzanak létre a vezeték nélküli, hogy emlékszem arra, hogy menj a vezérlőpult típusú dolog, és volt valami, hogy hozzanak létre a vezeték nélküli és beilleszteni a Windows meghajtók, és szükséges, hogy egy bizonyos egy oda-és Miután megállapították, hogy már a vezeték nélküli létre, de amit egy másik distro ott is valami NDS wrapper |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu komoly problémái vannak a vezeték nélküli adapter. Az egyetlen igazi módja, hogy ez a munka az, hogy egy nagyon bonyolult lépések sorozata (internet hozzáférés szükséges!) Az ndiswrapper kifejtési és az eredeti Windows-illesztőprogramok. Látod, egy csomó whining a villamosenergia-felhasználók, hogyan fogja az Ubuntu Windows szemetet, ha az emberek csak letölteni, de amikor a darab alapvető hardver nem működik-e a dobozban van egy probléma.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sajnáljuk, de az Ubuntu nem rendelkezik komoly probléma a vezeték nélküli vezetők, a gyártók komoly probléma a vezeték nélküli vezetők. ubuntu meg a rohadt finom munkát támogató vezeték nélküli chipsetek annyi, hogy én (ezer talán hozzáadni), és azon, hogy nem támogatja ndiswrapper nem jó munkát kapok azokat útközben
| |||
| |||
| Hogy lehet így, de ha támaszkodhatnak a CLI a dolgokat dolgozik, hogy nincs igazi oka arra, hogy támogassa azt a doboz egyébként. Power felhasználók fog tenni, amit lehet, hogy a hardver dolgozik, mert tudja, hogyan kell használni a terminált. Bárki más csak megyek feladni.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| ndiswrapper nem hivatkozhat az éghajlat, egy erős héj egy áldás minden os. a lényeg a Linux, hogy elkerülje duzzaszt áruburgonya, gui minden egyes feladat egy példa duzzad. Ha megértette leginkább a parancsokat, amit észre, hogy szinte mindegyikük lehet tenni a GUI, de gyorsabb a parancssorban |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ubuntu Linux 7,10 WLAN probléma | oobrokensilence | Linux és OS Alternatív | 3 | 4. május 2009 08:23 |
| Lehet-e futtatni egy ingyenes operációs rendszer, mint a Linux Ubuntu-val kilátás | buckweed90 | Linux és OS Alternatív | 5 | 4. december 2008 05:51 |
| Ubuntu Linux és a gyorsulás | phil66 | Linux és OS Alternatív | 8 | 5. április 2008 12:52 |
| Ubuntu Linux problémák | ashaiba | Linux és OS Alternatív | 10 | 3. április 2008 10:34 |
| Ubuntu Linux, Mac, Mac OS X elment? | ashaiba | Linux és OS Alternatív | 8 | 4. március 2008 09:30 |
| Téma eszközök | |
| |