![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אז היום חשבתי שאני רוצה לנסות Ubuntu, אני עדיין לא מצליחים למצוא את כל מנהלי ההתקנים של לינוקס הנייד שלי, זה די הנוכחי, בן 6 חודשים.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה אתה צריך מנהלי ההתקן?
| |||
| |||
| בעיקר Inbuilt אלחוטית. |
|
| |||
| |||
| כאשר רצתי רצתי pclinuxos Linux ו להגדיר אלחוטית עבור אותו אני זוכר שיש ללכת ללוח הבקרה סוג דבר והיה משהו להגדיר ואתה הוכנס האלחוטית שלך ואתה Windows מנהלי התקנים הנדרשים כדי למצוא מסוים על שם אחד ו ברגע שאתה נמצא כי יש לך את אלחוטית להגדיר אבל thats מלאה שונים distro theres גם משהו שנקרא עוטף nds |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu יש בעיות קשות עם מתאמי אלחוטית. נדל הדרך היחידה להשיג זאת היא על מנת לעבוד בצע מאוד מורכבות בסדרה של צעדים (הדורשים גישה לאינטרנט!) עם ndiswrapper ו מחלץ את מנהלי ההתקן המקורי של Windows. אתה רואה הרבה whining על ידי כוח משתמשי Ubuntu על אופן היה אשפה Windows אם אנשים היו רק להוריד את זה אבל כאשר פיסות חומרה בסיסיים אינם פועלים מתוך התיבה יש בעיה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מצטער, אבל Ubuntu אין בעיה רצינית עם מנהלי התקנים אלחוטיים, יצרנים יש בעיה רצינית עם מנהלי התקנים אלחוטיים. Ubuntu האם לעזאזל בסדר העבודה של תמיכה אלחוטית chipsets כמה שאני יכול (באלפי אני להוסיף), ועל אלה שאינן נתמכות ndiswrapper עושה עבודה טובה מקבל אותם תוך כדי תנועה
| |||
| |||
| זה עשוי להיות כל כך אבל אם להסתמך על דברים CLI להשיג עבודה אמיתית אין סיבה לתמוך בו מתוך תיבת בכלל. כוח המשתמשים הולך לעשות מה שהם יכולים להשיג את החומרה לעבוד כי הם יודעים איך להשתמש המסוף. כל אחד אחר לא רק הולכת לוותר.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| ndiswrapper אינה מסתמכת על CLI, פגז רב עוצמה הוא godsend בכל OS. את הצבע של לינוקס היא להימנע bloat ware, GUI עבור כל אחת המשימות היא דוגמה ראש bloat. אם אתה מבין את רוב הפקודות היית realise כי כמעט כולם יכולים להיעשות עם GUI אבל מהר יותר עם שורת הפקודה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Ubuntu Linux 7.10 WLAN בעיה | oobrokensilence | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 3 | 4th מאי 2009 08:23 |
| האם ניתן להפעיל מערכת הפעלה כמו freeware Ubuntu Linux עם Vista | buckweed90 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 5 | 4th דצמבר 2008 05:51 |
| לינוקס Ubuntu ו לזרז | phil66 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 8 | ה -5 בחודש אפריל 2008 12:52 |
| לינוקס Ubuntu בעיות | ashaiba | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 10 | 3rd אפריל 2008 10:34 |
| לינוקס Ubuntu על Mac, Mac OS X הוא נעלם? | ashaiba | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 8 | 4th מרץ 2008 09:30 |
| שרשרת כלים | |
| |