![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taigi, šiandien aš maniau aš pabandyti Ubuntu, dar man atrodo, negalime rasti jokių Linux tvarkykles mano nešiojamas, tai gana srovė, 6 mėnesių amžiaus.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką reikia tvarkykles?
| |||
| |||
| Integruotą belaidžio daugiausia. |
|
| |||
| |||
| kai išbėgau Linux išbėgau PCLinuxOS ir nustatyti belaid ¾ tai aš prisimenu, eiti į Control Panel tipo dalykas, ir ten buvo kažkas įkurti bevielio ryšio ir jūs įrašoma "Windows tvarkykles ir jums reikia rasti tam tikras vienas ir ten kai tik nustatoma, kad turite jūsų belaidžio steigti bet thats visiškai skirtingos distribucijos Theres pat vadinamąjį NDS įvynioti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu turi rimtų problemų su bevielio ryšio adapterio. Vienintelis realus būdas gauti šio darbo yra sekti labai sudėtinga serijos priemonių (reikia interneto prieigos!) Su ndiswrapper, ekstrahavimo ir originalus Windows tvarkykles. Jūs matote inkštimas apie kurį daug energijos vartotojus apie tai, kaip Ubuntu turėtų trash "Windows", jei žmonės būtų tik parsisiųsti, bet kai vienetų pagrindinės įrangos neveikia out of the box there's problema.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atsiprašome, bet ubuntu neturi rimtų problemų su bevielio vairuotojai, gamintojai turi rimtų problemų su bevielio ryšio tvarkykles. Ubuntu nėra prakeiktas baudos darbo remti tiek bevielio ryšio mikroschemas, kad galiu (tūkstančiais I might add) ir už tuos, kurie nepalaiko ndiswrapper neturi gero darbo gauti jas eiti
| |||
| |||
| Tai gali būti tiek, bet jei remtis CLI gauti ko darbo nėra jokio realaus pagrindo remti it out of the box anyway. Patyrę naudotojai, kurie ketina daryti viską, ką gali gauti savo aparatūros darbo, nes jie žino, kaip naudoti terminalas. Kažkas tiesiog ketina mesti.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| ndiswrapper nesiremia CLI, galingas Shell bet OS Sėkmė. Linux yra siekiama išvengti Uzpūsties gaminiai, GUI už kiekvieną užduotį, yra puikiausias pavyzdys brinkti. Jei turite suprasti dauguma komandų galėtumėte suprasti, kad beveik visi iš jų galima padaryti su GUI, bet jos greičiau su komandų eilutės |