![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tātad šodien es domāju, ka man izmēģināt Ubuntu, tomēr man šķiet, nevaram atrast nevienu linux draiveri, lai manu klēpjdatoru, tas ir diezgan strāva, 6 mēnešus vecs.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas jums būs nepieciešami draiveri?
| |||
| |||
| Inbuilt bezvadu galvenokārt. |
|
| |||
| |||
| kad man skrēja linux i skrēja PCLinuxOS un izveidot bezvadu, ka es atceros nepieciešamības doties uz vadības paneļa tipa lieta, un tur bija kaut kas, lai izveidotu bezvadu un ievietojāt Windows draiveri un jums nepieciešams atrast konkrētu vienu par tur un kad esat noskaidrojuši, ka jūs ir bezvadu izveidoja bet thats pilnīgi dažādi distro theres arī kaut ko sauc nds iesaiņojums |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu ir nopietnas problēmas ar bezvadu adapteri. Vienīgais reālais veids, kā iegūt šo darbu, ir jāievēro ļoti sarežģīta virkne pasākumi (nepieciešama piekļuve internetam!) Ar ndiswrapper un ekstrahējot oriģinālo Windows draiveri. Redzat daudz whining spēka lietotāju par to, kā Ubuntu būtu trash Windows, ja cilvēki būtu tikai lejupielādēt, bet, kad gabalus bāzes aparatūras nestrādā no lodziņu tur ir problēma.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atvainojiet, bet Ubuntu nav nopietna problēma ar bezvadu vadītājiem, ražotājiem ir nopietnas problēmas ar bezvadu vadītājiem. Ubuntu nav damn fine darbu atbalsta tik daudz bezvadu mikroshēmās, ka varu (tūkst. es varētu pievienot), un tiem, kas nav atbalstīti ndiswrapper dara labu darbu, liekot viņiem par go
| |||
| |||
| Tas var būt tā, bet, ja jūs ļaujaties CLI, lai iegūtu lietas, darba tur nav reālu iemeslu, lai atbalstītu to no box anyway. Power users gatavojas darīt visu iespējamo, lai iegūtu viņu aparatūras darbu, jo viņi zina, kā izmantot termināla. Kāds cits ir tikai gatavojas padoties.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| ndiswrapper nebalstās uz CLI, spēcīgs apvalks ir nelaimes gadījums jebkurā OS. Linux punktu, lai izvairītos no uzpūsties izstrādājumi, GUI katram vienu uzdevumu ir lielisks piemērs tam žāvēt. ja jūs saprot lielākā daļa no komandas, jūs saprastu, ka gandrīz visi no tiem var izdarīt ar gui bet tā ātrāk ar komandrindu |