![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Więc dzisiaj I thought I'd try Ubuntu, ale nie mogę znaleźć żadnych wydają linux sterowniki do mojego laptopa, to dość prądu, 6 miesiąc życia.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co jest potrzebne sterowniki?
| |||
| |||
| Wbudowana bezprzewodowa większości. |
|
| |||
| |||
| kiedy biegł i biegł pclinuxos Linux i skonfigurować bezprzewodowe dla Pamiętam mających przejść do panelu sterowania typu rzeczy i było coś do utworzenia bezprzewodowych i dodaje okien i sterowników potrzebnych do znalezienia pewnych jeden tam i Kiedy stwierdzono, że masz bezprzewodowy utworzone ale thats pełną różnych dystrybucji theres też coś o nazwie NDS wrapper |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu ma poważne problemy z bezprzewodowych adapterów. Jedynym realnym sposobem uzyskania tej pracy ma się bardzo skomplikowane szereg kroków (wymagających dostępu do internetu!) Z ndiswrapper i wydobycia oryginalnych sterowników systemu Windows. Widać dużo whining władzy przez użytkowników na temat Ubuntu będzie kosza systemu Windows, jeśli tylko ludzie, ale gdy go pobrać kawałki podstawowego sprzętu nie działają na polu nie ma problemu.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przepraszamy, ale ubuntu nie ma poważny problem z bezprzewodowych sterowników, producenci mają poważny problem z bezprzewodowych sterowników. ubuntu robi damn grzywny zadanie wspieranie wielu chipsetów bezprzewodowych, że mogę (w tysiącach mogę dodać) i dla tych, które nie są obsługiwane ndiswrapper robi dobrą robotę zaczyna im w podróży
| |||
| |||
| To może być tak, ale jeśli polegać na CLI się rzeczy pracy nie ma realnych powodów, aby wspierać go w polu anyway. Użytkownicy zaawansowani będą robić co w ich mocy, aby uzyskać ich sprzętu roboczego, ponieważ wiedzą, jak korzystać z terminalu. Każdy inny jest tylko zamiar zrezygnować.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| ndiswrapper nie polegać na cli, potężny powłoki jest ratunek w dowolnym systemie operacyjnym. punktu linux jest uniknięcie uwędzić ware, gui do każdego zadania jest doskonałym przykładem uwędzić. jeśli rozumie większość poleceń, należy zdać sobie sprawę, że niemal wszystkie z nich można zrobić z GUI, ale jego szybsze z linii poleceń |
![]() |
|
| Zakładki |