![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Deci azi m-am gândit Aş încerca ubuntu, dar se pare că nu pot găsi nici un linux drivere pentru laptop-ul meu, este destul de curent, 6 luni.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ce ai nevoie de drivere pentru?
| |||
| |||
| Inbuilt wireless, de cele mai multe ori. |
|
| |||
| |||
| Am fugit de Linux, atunci când am fugit pclinuxos şi să înfiinţeze wireless, pentru că îmi amintesc de a merge la panoul de control de tip lucru şi acolo a fost ceva de a înfiinţa radio şi ai introdus-ul Windows şi drivere ai nevoie pentru a găsi un anumit o pe acolo şi Odată ce aţi constatat că aveţi un aparat de radio în sus, dar Thats un complet diferite distro theres de asemenea ceva numit nds înveliş |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu are probleme grave cu adaptoare wireless. Singura modalitate de a obţine acest lucru este de a urma o foarte complex serie de etape (care necesită acces la internet!) Cu ndiswrapper şi extragerea original Windows drivere. Vei vedea o multime de scâncitor putere de către utilizatorii despre modul cum ar Ubuntu gunoi Windows dacă oamenii ar descărca, dar numai atunci când piesele de bază de hardware nu de lucru din caseta de acolo este o problemă.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne pare rău, dar ubuntu nu are o problemă serioasă cu wireless, driver-ele, producătorii au o problemă serioasă cu wireless, driver-ele. Ubuntu are o naibii de bine treaba de a sprijini cat mai multe chipset-uri wireless, care nu pot (mii i-ar putea adăuga), precum şi pentru cele care nu sunt acceptate ndiswrapper face o treabă bună achiziţie ei la drum
| |||
| |||
| Care pot fi astfel, dar dacă se bazează pe o CLI pentru a obţine lucruri de lucru nu exista nici un motiv real pentru a sprijini aceasta din caseta oricum. Power utilizatorii sunt de gând să faci ceea ce ei pot să-şi hardware-ul de lucru, pentru că ei cunosc modul de utilizare a terminalului. Altcineva se va renunţa.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| ndiswrapper nu se bazează pe un cli, un puternic shell este un dar din cer, în orice sistem de operare. la punctul de linux este de a evita umfla depozitare, gui pentru fiecare sarcină este un exemplu de se umfla. Dacă aţi înţeles de cele mai multe comenzi ar trebui să înţeleagă că aproape toate dintre ele se poate face cu gui dar ei mai repede, cu linie de comandă |
![]() |
|
| Marcaje |