mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sistem de operare Linux şi Alternative

Register

HP DV9720ea Linux / Ubuntu Drivere

Reply

Thread Tools
Old 3 octombrie 2008, 07:41
Administrator Group

Default HP DV9720ea Linux / Ubuntu Drivere

Deci azi m-am gândit Aş încerca ubuntu, dar se pare că nu pot găsi nici un linux drivere pentru laptop-ul meu, este destul de curent, 6 luni.

În mod normal, aş spune alţii, dacă acestea nu sunt pe site-ul producători ai crezut ca sunt umplute dar Aş întreba oricum.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 4 octombrie 2008, 18:50
Grupul de donator

ce ai nevoie de drivere pentru?

Sistemul meu: ubr de jocuri, calculator

Procesor (e):
q6600 G0 @ stoc răcit AC congelator
Plăci de bază:
Gigabyte ep45 ds3r
Memorie RAM:
2 GB DDR2 800
Placă grafică (e):
4870 1GB
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Cauza / PSU:
modded + vopsit caz w / 1kw antec
Răcire:
2 120mm fans 4 80mm fani si un hdd
Network / Internet:
dual gigaoctet lan
Monitor (e):
24 "Acer
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 4 octombrie 2008, 18:52
Administrator Group

Inbuilt wireless, de cele mai multe ori.
Old 4 octombrie 2008, 19:03
Grupul de donator

Am fugit de Linux, atunci când am fugit pclinuxos şi să înfiinţeze wireless, pentru că îmi amintesc de a merge la panoul de control de tip lucru şi acolo a fost ceva de a înfiinţa radio şi ai introdus-ul Windows şi drivere ai nevoie pentru a găsi un anumit o pe acolo şi Odată ce aţi constatat că aveţi un aparat de radio în sus, dar Thats un complet diferite distro theres de asemenea ceva numit nds înveliş
Old 4 octombrie 2008, 20:47
Grupul de donator

Ubuntu are probleme grave cu adaptoare wireless.

Singura modalitate de a obţine acest lucru este de a urma o foarte complex serie de etape (care necesită acces la internet!) Cu ndiswrapper şi extragerea original Windows drivere.

Vei vedea o multime de scâncitor putere de către utilizatorii despre modul cum ar Ubuntu gunoi Windows dacă oamenii ar descărca, dar numai atunci când piesele de bază de hardware nu de lucru din caseta de acolo este o problemă.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 12 octombrie 2008, 10:44
Grupul de donator

Ne pare rău, dar ubuntu nu are o problemă serioasă cu wireless, driver-ele, producătorii au o problemă serioasă cu wireless, driver-ele. Ubuntu are o naibii de bine treaba de a sprijini cat mai multe chipset-uri wireless, care nu pot (mii i-ar putea adăuga), precum şi pentru cele care nu sunt acceptate ndiswrapper face o treabă bună achiziţie ei la drum

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 12 octombrie 2008, 12:51
Grupul de donator

Care pot fi astfel, dar dacă se bazează pe o CLI pentru a obţine lucruri de lucru nu exista nici un motiv real pentru a sprijini aceasta din caseta oricum. Power utilizatorii sunt de gând să faci ceea ce ei pot să-şi hardware-ul de lucru, pentru că ei cunosc modul de utilizare a terminalului. Altcineva se va renunţa.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 12 octombrie 2008, 16:13
Grupul de donator

ndiswrapper nu se bazează pe un cli, un puternic shell este un dar din cer, în orice sistem de operare. la punctul de linux este de a evita umfla depozitare, gui pentru fiecare sarcină este un exemplu de se umfla. Dacă aţi înţeles de cele mai multe comenzi ar trebui să înţeleagă că aproape toate dintre ele se poate face cu gui dar ei mai repede, cu linie de comandă

Register

Marcaje