![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak dnes som si myslel bych vyskúšať ubuntu, ale Nedarí sa mi nájsť žiadne linuxové ovládače pre môj notebook, je to docela bežný, 6 mesiacov starý.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo potrebujete pre vodiča?
| |||
| |||
| Vstavaný bezdrôtový väčšinou. |
|
| |||
| |||
| i když jsem běžel linux pclinuxos a zriadiť pre bezdrôtové aj spomeniete, že majú ísť na ovládacom paneli zadajte vec a tam bolo niečo nastaviť bezdrôtové a ste vložili okná vodiča a ste museli nájsť niektoré tam a jeden na akonáhle zistí, že ste vašej bezdrôtovej nastaviť, ale to je úplná rôznych distro Theres tiež niečo nazýva nds obalovač |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu má vážne problémy s bezdrôtové adaptéry. Jedinú skutočnú cestu, ako sa dostať tento pracovný je sledovať veľmi zložitá rad krokov (vyžaduje prístup k internetu!) S ndiswrapper a vyslobodzovanie originálny Windows ovládače. Vidíte hodně brečet mocou-používateľa Ubuntu o tom, ako by koša Windows, ak by ľudia len stiahnuť, ale keď kusov základné hardware nefungujú z krabice je tu problém.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je nám ľúto, ale ubuntu nemá vážne problémy s bezdrôtovým vodičov, výrobcovia majú vážny problém s bezdrôtovou vodičov. ubuntu je zatraceně jemné práce s podporou bezdrôtovej chipsety toľko, že môžem (možno aj tisíce pridať) a pre tie, ktoré nie sú podporované ndiswrapper robí dobrú prácu, ako sa im na cestách
| |||
| |||
| To môže byť tak, ale ak budete spoliehať na CLI získať pracovné veci neexistuje žiadny skutočný dôvod ho podporovať z krabice tak. Power užívatelia robiť, čo môžu, aby si svoje pracovné hardvér, pretože vedia, ako využiť terminálu. Ktokoľvek iný práve prebieha, aby sa vzdali.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| ndiswrapper nespolieha na cli, mocný shell je dar z nebies v každom os. bodu linux je, aby sa zabránilo napuchnout tovaru, GUI pre každý úloha je ukážkovým príkladom údenie. ak ste pochopil väčšinu príkazov by ste si uvedomiť, že takmer všetky z nich je možné urobiť s GUI, ale rýchlejšie sa z príkazového riadku |