![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дакле данас сам мислио бих испробате Убунту, ипак ЈА лицемјерје 'чинити се за наћи било који Линукс дривер за мој лаптоп, то је прилично садашње, 6 месеци стар.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта вам је потребно за возаче?
| |||
| |||
| Уграђен радио углавном. |
|
| |||
| |||
| кад сам ја еарлы еарлы Линукс пцлинуксос и за постављање бежичне за тај Сјећам власништво то идите на Цонтрол Панел и тамо откуцајте ствар је нешто за постављање бежичне и те уметнути ваш Уиндоус дривер и потребан вам пронаћи одређени постоји и један на Након што је утврдио да имате бежичну поставити али тај комплетан дистро различитих Тхереса такође нешто зове НДС омот |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Убунту има озбиљних проблема са бежичног адаптера. Једини стваран начин да бисте добили овај радни је да следи врло сложеном низу корака (захтева приступ интернету!) Са ндисураппер и издваја оригиналним Уиндоус дривер. Те видети пуно од ухининг бы поуер-Убунту корисника о томе како би се отпад Уиндоус ако људи би само доунлоад, али кад основних комада хардвера не раде ван оквир постоји проблем.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опростите, али убунту не постоји озбиљан проблем са бел̌ичне возача, произвођачи имају озбиљних проблема са бел̌ичне возача. Убунту не бити брига фини посао потпорних онолико бел̌ичне цхипсетс да ја могу (и можда додати хиљада), а за оне који нису подржани ндисураппер се добар посао узимајући их у покрету
| |||
| |||
| То мај бити тако, али ако се рацуна на ЦЛИ да се ствари раде не постоји прави разлог за подршку га из кутије Аныуаы. Снага корисници ће учинити све што могу да бисте добили њихов хардвер раде јер знају како да користе терминал. Било ко другачије је само да ће одустати.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| ндисураппер не ослања се на ЦЛИ, снажан оклоп је божји дар на било који ОС. тачке Линукс је избећи надимати посуђе, ГУИ за сваку задатак је пример надимати. ако сте разумели већину наредби које бисте схватили да су скоро све од њих се може направити са ГУИ али њено брже са командне линије |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Убунту Линукс 7,10 УЛАН проблем | ооброкенсиленце | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 4 мај 2009 08:23 |
| Да ли је могуће покренути фрееуаре Линукс Убунту ОС сличан са видик | буцкуеед90 | Линукс ОС и алтернативна | 5 | 4 децембар 2008 05:51 |
| Линукс Убунту и убрзати | пхил66 | Линукс ОС и алтернативна | 8 | 5 април 2008 12:52 |
| Линукс Убунту проблем | асхаиба | Линукс ОС и алтернативна | 10 | 3 април 2008 10:34 |
| Линукс Убунту на Мац, Мац ОС Кс је отишао? | асхаиба | Линукс ОС и алтернативна | 8 | 4 март 2008 09:30 |
| Тхреад Тоолс | |
| |