![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben Ubuntu denemek istiyorum düşündüm bugün, henüz benim dizüstü için Linux sürücüleri bulmak için değildi, bu adil, 6 aylık geçerli's.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne için sürücüleri gerekiyor?
| |||
| |||
| Çoğu kablosuz Inbuilt. |
|
| |||
| |||
| ne zaman i Linux koştum ve pclinuxos koştum kablosuz i kontrol paneli türü şey ve gitmek için bir kablosuz iletişim kurmak için ve Windows sürücüleri takılı ve orada bir belirli bir ve bulmak için gerekli olan bir şey olduğunu hatırlamak için kurmak için sonra da, kurmak kablosuz ancak tam farklı dağıtımınız da bir şey NDS sarmalayıcısı Theres şu çağrıda bulundu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ubuntu kablosuz adaptörler ile ciddi sorunları var. (Internet erişimi gerektiren bu iş için tek gerçek yol adımları çok karmaşık bir dizi takip etmektir!) Ndiswrapper 'ı ve özgün Windows sürücüleri ayıklanması. Sen güç tarafından mızmızlanan bir sürü-eğer insanlar sadece indirebilirsiniz de zaman temel donanım kutuyu bir problem dışında işe nasıl Ubuntu Windows çöp ediyorum hakkında kullanıcıları bakın.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| üzgünüm, fakat Ubuntu kablosuz sürücüleri ile ciddi bir sorun yoksa, üreticiler kablosuz sürücüleri ile ciddi bir sorunumuz var. Ubuntu birçok kablosuz chipset i olabilir (bin I eklemek olabilir olarak destekleyen bir lanet iyi iş yapar) ve bu ndiswrapper 'ı desteklenmiyor için iyi bir iş için gidip onları almak yapar
| |||
| |||
| Işte bu yüzden ancak bir CLI güveniyor şeyler var kutunun zaten bunu desteklemek için gerçek nedeni çalışma için Mayıs Çünkü nasıl terminal kullanmayı biliyor Güç kullanıcıları ne ellerinden geleni yapmak için donanım iş almak için gidiyor. Başkasının sadece vermeye devam etmektedir.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| ndiswrapper 'ı bir cli, güçlü bir kabuk güveniyor herhangi bir OS bir ganimet olduğunu. Linux açısından kabarmak eşya, her iş için GUI önlemek için kabarmak bir ilk örnek. Eğer komut size hemen hemen hepsi grafik kullanıcı arabirimi ile ancak daha hızlı bir komut satırı ile yapılan gerçeğe büyük anladım |