![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Тому сьогодні я вирішив спробувати Ubuntu, але я не можу знайти будь-яку Linux драйверів для мого ноутбука, це досить струму, 6 місяців.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Що потрібно для драйверів?
|
|||
|
|||
|
Вбудована бездротова основному.
|
|
|
|||
|
|||
|
коли я біг Linux я побіг PCLinuxOS і створити бездротову за це я пам'ятаю, щоб перейти до типу речі панель керування і там було щось створити бездротову і вставлені вікна драйвера і вам необхідно знайти певну один там і Як тільки ви виявили, що у вас є бездротова створена, але Thats повного дистрибутива різні Терес також те, що називається NDS обгортки
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ubuntu має серйозні проблеми з бездротовими адаптерами.
Єдиний реальний спосіб отримати цю робочу слідувати досить складної послідовності кроків (що вимагають доступ в інтернет!) З NDISwrapper та вилучення оригінальних драйверів Windows. Ви побачите багато нити від досвідчених користувачів Ubuntu про те, як би сміття Windows, якщо б люди тільки завантажити, але коли штук основних апаратних не працює "з коробки" є проблема.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Вибачте, але Ubuntu не має серйозних проблем з бездротовим драйверів, виробники мають серйозні проблеми з бездротовою водіїв. Ubuntu робить прекрасну роботу Damn підтримки як багато бездротових чіпсетів, що я можу (в тисячах я міг би додати) і для тих, які не підтримуються NDISwrapper робить хорошу роботу отримувати їх "на ходу
|
|||
|
|||
|
Це може бути так, але якщо спиратися на консолі, щоб все працювало немає ніяких реальних причин для її підтримки "з коробки" у будь-якому випадку. Досвідчені користувачі будуть робити все можливе, щоб отримати їх обладнання робітників, оскільки вони знають, як користуватися терміналом. Інший просто буде відмовитися.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
|
|
|
|||
|
|||
|
NDISwrapper не покладатися на CLI, потужна оболонка знахідки в будь-якій ОС. точки Linux є уникнення наворотів вироби, графічний користувальницький інтерфейс для кожного завдання є яскравим прикладом роздуватися. Якщо ви зрозуміли, більшість з команд ви б зрозуміли, що майже всі з них можна зробити з графічним інтерфейсом, але швидше, з командного рядка
|