![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз търсех наоколо и намерих нещо, което tickled моето въображение, Web базирани OS Тогава направи още изследвания и установи, аз може да работи на ОС от сървър, но този, когато дойда на мъртвите, където мога да намеря отдалечен сървър, за да тичам ми на, за да имате достъп до него от всяка точка и как да се свърже с него аз мислех някои нещо като eyeOS.org / BG или някои нещо, когато аз съм свързан с помощта на обувка от мрежата опция от моя BIOS ако е така трябва да го изпълним и да са свързани с eathernet кабел или мога да го направя от WiFi. Харесва ми идеята на заседанието на Старбъкс или такива и вървят Ubuntu, PClinuxOS, пале, или други от всеки компютър. нещо, което не е необходимо да има парола за admon чрез браузъра като уебсайт, който аз не се налага да тегля ми външен harddrive наоколо. полезен пост само |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Доколкото знам, обувка от мрежата работи само с Ethernet - поне не съм виждал, че някакъв друг начин.
Може да опитате Ethernet безжичен мост, но това ще намали преносимостта и да не сте сигурни как бихте създаде мрежа др .. Що се отнася до останалите, аз винаги се намери мрежата OSS да бъде глупаво като ада ... начин да заприщване вашия компютър. Моята система: Сателит Toshiba A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| правя това, което аз правя. си самостоятелно от 4 концерта pendrive. инсталиране на Linux distro, който поддържа устойчиви обковеш (така че да можете да запазите новите файлове и настройки, точно като него бяха инсталирани на HDD) и да вземат, че си с вас.
| |||
| |||
| Знам, но аз исках го, защото какво ако съм в насипно състояние ми pendrive но аз просто мислех, че ще бъде забавно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може ли само мен, който го види, или е на първия пост на тази тема са били компенсирани с правото? Опитах се да го върна, но изглежда, че тя е остана там. О добре.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изключване на рекламата блокер, които ще ви накарат да се разбере защо има реклами там, там вече е тема, за това, но ти трябва да го пропусна.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моля помощ; "Системата Uncorrectable Хардуер възникна грешка." | rahinco | Общи Хардуер Чат | 3 | 21-ви ноември 2009 година 06:38 |
| RIS Проблем "Windows \ System32 \ Config \ System" | alfred01 | Windows операционни системи | 0 | 17 Юни 2009 14:12 |
| "Задача ръководител е забранено от администратора на системата"? | tekp | Windows операционни системи | 3 | 14 Feb 2008 08:31 |
| Лаптоп не започването, "синтаксиса" или "диск грешка". | aechain | Windows операционни системи | 5 | 24 Jan 2008 15:45 |
| "Контейнер прилагането ...." някакви идеи? | craigbenham | Общи Софтуер Чат | 5 | 4 Декември 2007 03:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |