![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Byl jsem kolem sebe a hledání jsem našel něco, co lechtal moje libůstka, Web OS zaloľená jsem pak udělal další průzkum a zjistili, mohu spustit OS ze serveru, ale to je, kde jsem přišel k mrtvé, kde lze najít vzdálený server spouštět moje os takže můžu přístupu odkudkoli a jak se připojit k němu Přemýšlel jsem některé věci, jako eyeOS.org / cz nebo nějakou věc, kde jsem připojen pomocí boot ze sítě, možnost z mé BIOS pokud ano, budu muset běžet, a být připojen ke kabelu nebo eathernet můžu udělat z wifi. Líbí se mi myšlenka posezení na Starbucks nebo takové a systémem Ubuntu, PClinuxOS, štěně, nebo jiný z jakéhokoliv počítače. něco, co nemusí mít admon heslo prostřednictvím prohlížeče jako webovou stránku, na které nemám na ucho mé externí pevný disk kolem. užitečná pouze post |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud vím, boot ze sítě, funguje pouze s ethernet - alespoň jsem nikdy neviděl, to jiným způsobem.
Mohli byste zkusit ethernet bezdrátový most, ale že by se snížit přenositelnost a nevíte, jak byste nastavit síť atd. .. Stejně jako u ostatních, jsem vždy našel síť OSS být blbej jako peklo ... způsob překážkou vašeho PC. Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dělat, co mám dělat. si samostatně a 4 harpuna pendrive. nainstalovat linux distro, který podporuje přetrvávající overlay (takže si můžete uložit nové soubory a nastavení, stejně jako by byla instalována na hdd) a vzít si s vámi.
| |||
| |||
| Já vím, ale chtěla jsem ji rád, protože co když jsem uvolněná, ale my pendrive jsem myslela, že to bude zábava. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to jen já, kdo vidí, nebo se o první místo toto vlákno bylo vyrovnáno v pořádku? Pokusil jsem se přesunout zpět, ale zdá se, že je tam uvízl. Ach tak.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zakázat vaši reklamu blokovače, že tě vidět, proč jsou tam reklamy, tam již téma o tom, ale musíte ji vynechal.