![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ήμουν αναζήτηση γύρω και βρήκα κάτι που tickled my fancy, Web Based OS τότε μου έκανε περισσότερη έρευνα και έμαθε να μπορεί να τρέξει το λειτουργικό σύστημα από έναν διακομιστή αλλά thats όταν έρχομαι σε μια νεκρή, όπου μπορώ να βρω ένα απομακρυσμένο server να τρέχει μου os γι 'αυτό μπορεί να έχει πρόσβαση από οπουδήποτε και να συνδεθεί με τον τρόπο αυτό σκεφτόμουν κάποια πράγματα όπως eyeOS.org / el ή κάποια πράγματα όταν είμαι συνδεδεμένος με τη χρήση δικτύου εκκίνηση από την επιλογή μου από BIOS αν ναι έχω να τρέχει και να να συνδεθεί με ένα καλώδιο ή eathernet μπορώ να το κάνω από το wifi. Μου αρέσει η ιδέα της συνεδρίασης σε Starbucks ή και τη λειτουργία αυτών των ubuntu, PClinuxOS, κουταβάκι, ή από οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή. κάτι που δεν πρέπει να έχει κωδικό πρόσβασης για admon μέσω ενός browser σαν μια ιστοσελίδα που δεν έχω να λοβός μου γύρω από εξωτερικούς σκληρούς δίσκους. helpful μόνο μετά |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απ 'όσο γνωρίζω, εκκίνηση από δίκτυο λειτουργεί μόνο με ethernet - τουλάχιστον Δεν έχω δει κανέναν άλλο τρόπο.
Μπορείτε να δοκιμάσετε μια ethernet ασύρματη γέφυρα, αλλά ότι θα μειώσει τη φορητότητα και δεν σίγουρος πώς θα δημιουργηθεί το δίκτυο κλπ. .. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, έχω πάντα βρέθηκαν δικτύου Oss να είναι ηλίθιο, όπως διάολο ... τρόπος για να φόρηση υπολογιστή σας. Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| κάνει ό, τι να κάνω. Αποκτήστε τον εαυτό σας ένα 4 GIG pendrive. εγκατάσταση ενός linux distro που υποστηρίζει έμμονων υπέρθεση (έτσι ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε νέα αρχεία και τις ρυθμίσεις όπως ακριβώς ήταν εγκατεστημένο στον HDD) και να λάβει ότι περίπου μαζί σας.
| |||
| |||
| Το ξέρω, αλλά θα ήθελα, γιατί όπως και ό, τι αν μου pendrive χαλαρά αλλά εγώ απλά νόμιζα ότι θα ήταν διασκεδαστικό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι μόνο εμένα ή αυτό που βλέπει είναι η πρώτη μετά από αυτό το νήμα αντισταθμίστηκε με το δικαίωμα; Προσπάθησα να το μετακινήσετε πίσω αλλά φαίνεται ότι έχει κολλήσει εκεί. Ω καλά.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απενεργοποιήστε τη διαφήμισή σας blocker, που θα σας κάνουν να δείτε γιατί, υπάρχουν διαφημίσεις εκεί, υπάρχει ήδη ένα θέμα για αυτό, αλλά θα πρέπει να έχετε ξέφυγε.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Please Help? "Το Σύστημα Παρουσιάστηκε Uncorrectable Σφάλμα υλικού." | rahinco | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 21 Νοέμβρη του 2009 06:38 |
| Πρόβλημα ΥΠΕΝ "Windows \ System32 \ Config \ System" | alfred01 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 17 Ιουν 2009 14:12 |
| "Διαχείριση εργασιών έχει απενεργοποιηθεί από το διαχειριστή του συστήματος"; | tekp | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 14 Φεβ 2008 08:31 |
| Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". | aechain | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 24 Ιαν 2008 15:45 |
| "Δίσκο εφαρμογή ...." καμιά ιδέα;; | craigbenham | Γενικά Λογισμικό Chat | 5 | 4 Δεκ 2007 03:17 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |