![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én keresése körül, és ott találtam valamit, ami csiklandozta az én szép, webes alapú operációs Aztán volt több, a kutatás és az derült ki tudom futtatni az operációs rendszer egy szerver, de amit én, ha jön egy halott Hol találok egy távoli szerveren fut, hogy én os így érhetjük el bárhonnan, és hogyan lehet csatlakozni azt gondoltam néhány dolog, mint eyeOS.org / hu vagy néhány dolog, ha én csatlakozik az indító hálózatról lehetőséget én BIOS ha igen, tudom, hogy fut, és kell kötni egy eathernet zsinórt vagy nem tudom, hogy a wifi. Nekem tetszik az ötlet Az ülés egy Starbucks vagy az ilyen és fut Ubuntu, PClinuxOS, kölyök, vagy más, bármely számítógépről. valami, amit nem szükséges, hogy egy admon jelszava egy böngésző, mint a honlapon, hogy nem kell lug én külső merevlemez körül. hasznos poszt csak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Amennyire én tudom, indító hálózatról csak az Ethernet - legalábbis én még sosem láttam, hogy más módon.
Megpróbálhatja egy vezeték nélküli Ethernet-híd, de ez csökkentené hordozhatóság és nem biztos benne, hogyan fogja állítani a hálózatot, stb .. Ami a többit illeti, én mindig a hálózati Oss, hogy hülye, mint a pokol ... módja a szűk számítógépre. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| csinálni, amit csinálok. get your self a 4 koncert pendrive. telepítsen egy linux distro, amely támogatja a tartós overlay (hogy tudja menteni az új fájlokat és beállításokat, mint azt telepíteni a HDD), és körülbelül veled.
| |||
| |||
| Tudom, de én akartam, mert, mint mi, ha laza én pendrive, de én csak úgy vélte, hogy ez lenne szórakoztató. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez csak nekem, aki úgy látja, hogy ez vagy az első post e téma volt ellensúlyozni a jobb? Próbáltam, hogy vissza, de úgy tűnik, hogy megragadt ott. Hát igen.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Letiltja a hirdetés blokkoló, hogy hogy miért vannak ott a hirdetések, ott már egy téma körül, de akkor nem fogadott el.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Please Help, "A rendszer talált Uncorrectable hardver hiba." | rahinco | Általános fémáru Chat | 3 | November 21, 2009 06:38 |
| A RIS "Windows \ System32 \ Config \ System" | alfred01 | A Windows operációs rendszerek | 0 | 17. június 2009 14:12 |
| "Feladatkezelő le van tiltva a rendszergazda? | tekp | A Windows operációs rendszerek | 3 | 14. február 2008 08:31 |
| Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". | aechain | A Windows operációs rendszerek | 5 | 24. január 2008 15:45 |
| "Tálca alkalmazása ...." any ideas? | craigbenham | General Chat szoftver | 5 | 4. december 2007 03:17 |
| Téma eszközök | |
| |