![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני הייתי מחפש סביב ומצאתי משהו tickled הזיה שלי, מערכת הפעלה מבוססת אינטרנט אז אני עשיתי מחקר ומצאתי יותר אני לא יכול להריץ את מערכת ההפעלה משרת thats אבל איפה אני בא מת איפה אני יכול למצוא את השרת המרוחק על מנת להריץ את מערכת ההפעלה, כך שאני יכול לגשת אליו מכל מקום וכיצד להתחבר אליו חשבתי קצת כמו דבר eyeOS.org / en או כמה הדבר הזה, אני מחובר באמצעות אתחול מהרשת האפשרות שלי ה-BIOS אם כן אני צריך להפעיל אותו להיות מחובר אל חוט eathernet או שאני יכול לעשות את זה מתוך WiFi. אני אוהב את הרעיון של ישיבה בבית Starbucks או כאלה ולהפעיל Ubuntu, PClinuxOS, כלבון, או מכל מחשב אחר. משהו שאני לא צריך להיות בעל admon הסיסמה באמצעות דפדפן כמו האתר כי אני לא צריך לסחוב את harddrive חיצוניים מסביב. מועיל לכתוב רק |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ככל שאני יודע, אתחול מהרשת עובד רק עם Ethernet - לפחות אני כבר לא ראיתי את זה בכל דרך אחרת.
אתה יכול לנסות Ethernet אלחוטית הגשר, אבל זה יכול לצמצם הטלטלות ולא בטוח איך היית מגדיר את הרשת וכו '.. באשר לשאר, אני כבר נמצא ברשת OSs תמיד להיות טיפש כמו לעזאזל ... צואר הבקבוק דרך המחשב האישי. המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לעשות מה שאני עושה. לקבל את עצמי עם 4 חלטורה pendrive. להתקין Linux distro התומכת מתמיד Overlay (כך תוכל לשמור קבצים חדשים וההגדרות בדיוק כמו שזה היה מותקן על HDD) ולקחת את זה איתך מסביב.
| |||
| |||
| אני יודע אבל אני רוצה את זה, כי כאילו מה אם אני לא קשור pendrive שלי אבל אני רק חשבתי שזה יהיה כיף. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם זה רק אני רואה את זה או מי היא ההודעה הראשונה של פתיל זה היה לקזז את הזכות? ניסיתי להעביר את זה בחזרה אבל נראה כי היא תקועה שם. הו, טוב.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| להשבית את חוסם המודעות, אשר יגרום לך לראות למה, שם יש מודעות, יש כבר נושא על זה, אבל אתה חייב להיות החמיצו אותו.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אנא עזרה; "מערכת Uncorrectable חומרה אירעה שגיאה." | rahinco | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 21 נובמבר 2009 06:38 |
| RIS בעיה "ב-Windows \ system32 \ Config \ System" | alfred01 | מערכות ההפעלה Windows | 0 | -17 יוני 2009 14:12 |
| "מנהל המשימות בוטל ע"י מנהל המערכת"? | tekp | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 14th פברואר 2008 08:31 |
| לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק". | aechain | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 24 ינואר 2008 15:45 |
| "טריי יישום ...." רעיונות כלשהם?? | craigbenham | כללי תוכנות צ 'אט | 5 | 4th דצמבר 2007 03:17 |
| שרשרת כלים | |
| |