![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ieškojau apie kažką ir radau, kad tickled mano išgalvotas, internetinės OS Tada aš daugiau mokslinių tyrimų ir sužinojau, galėčiau paleisti iš serverio, bet thats OS, kai aš atėjau, kad miręs kur galima rasti nuotolinio serverio paleisti Mano OS, kad galėčiau naudotis iš bet kur ir bet kaip prisijungti prie jo aš galvojau kai ką panašaus eyeOS.org / lt arba kai ką, kur aš esu prijungtas naudojant įkrovos tinkle pasirinkimą iš mano BIOS, jei taip, turiu jį paleisti ir būti prijungtas prie eathernet laido ar galiu ją iš wifi. Man patinka, kad sitting at Starbucks arba idėjos ir veikia Ubuntu, PCLinuxOS, vilkiukas, ar kitų iš bet kurio kompiuterio. kažkas man nereikia turėti admon slaptažodį per interneto svetainę, kaip aš neturiu su rankena Mano išorės diską aplink naršyklę. naudinga tik paštu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiek aš žinau, paleisti iš tinklo veikia tik su Ethernet - bent I've never seen it kitu būdu.
Galite pabandyti Ethernet Wireless Bridge, tačiau, kad būtų sumažinti perkėlimo ir nežinote, kaip galėtumėte sukurti tinklą ir tt .. Kaip ir kiti, aš visada rasti tinklo OS turi būti kvailas, kaip pragaras ... būdas silpnoji kompiuterio. Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tai, ką darau. Get your self 4 koncertą pendrive. įdiegti Linux distribucija, kuri palaiko nuolat perdangos (kad galite i ¹ saugoti naujus failus ir parametrus, kaip ji buvo įrengta ant HDD) ir atsižvelgti, kad aplink kartu su jumis.
| |||
| |||
| Žinau, bet aš norėjau jį, nes, kaip ką daryti, jei aš laisvas Mano pendrive, tačiau aš maniau jis bus įdomus. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar tai tik man, kas jį mato ar yra pirmąją žinutę šioje temoje buvo kompensuojamas ar ne? Bandžiau perkelti atgal, bet atrodo, kad jis ten įstrigo. Oh well.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Išjungti reklamos blokavimo, kuris padės jums suprasti, kodėl yra skelbimai ten jau buvo tema apie tai, bet tu turi praleido jį.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Please help; "sistema Įvyko Uncorrectable Hardware Error." | rahinco | General Hardware Chat | 3 | Lapkritis 21, 2009 06:38 |
| UIP problema "Windows \ system32 \ config \ system" | alfred01 | Windows "operacinės sistemos | 0 | Birželis 17, 2009 14:12 |
| "Task Manager buvo išjungta sistemos administratorius"? | tekp | Windows "operacinės sistemos | 3 | 14 vasaris 2008 08:31 |
| Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". | aechain | Windows "operacinės sistemos | 5 | 24 sausis 2008 15:45 |
| "Padėklas taikymas ...." any ideas? | craigbenham | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | Gruodis 4, 2007 03:17 |
| Temos įrankiai | |
| |