![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Byłem około wyszukiwanie i znalazłem coś, co moja wyobraźnia Tickled, Web Based OS Ja nie więcej badań i dowiedziałem się, mogę uruchomić systemu operacyjnego z serwera, ale thats gdzie dojdzie do martwych gdzie mogę znaleźć zdalnym serwerze uruchomić moje os więc do niego dostęp z dowolnego miejsca i sposobu łączenia się z jej Pomyślałem niektóre rzeczy takie jak eyeOS.org / pl lub niektóre rzeczy tam, gdzie Ja jestem podłączony przy użyciu opcji rozruchu z sieci z mojego BIOS jeśli tak, to mam go uruchomić i być podłączone do eathernet sznurek czy mogę to zrobić z wifi. Podoba mi się pomysł posiedzenia w Starbucks lub takie prowadzenie i Ubuntu, PClinuxOS, pup, lub innych z dowolnego komputera. coś zrobić, nie trzeba mieć admon hasło za pomocą przeglądarki, takie jak na stronie internetowej, że nie mam do cokołu wokół mojej zewnętrznych dysków twardych. okazały się tylko po |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| O ile wiem, rozruchu z sieci działa tylko z ethernet - przynajmniej I've never seen it jakikolwiek inny sposób.
Można wypróbować ethernet bezprzewodowego mostu, ale zmniejszy możliwość, a nie wiesz, jak należy skonfigurować sieć itp. .. Co do reszty, I've always found sieci OS być głupi jak diabli ... sposób wąskie gardło komputera. My System: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| robić to, co robię. get your self a 4 gig pendrive. zainstalowanie dystrybucji Linuksa, która obsługuje trwałe nakładki (tak aby można było zapisywać nowe pliki i ustawienia, tak jak to było zainstalowane na hdd) i podjęcie że się z tobą.
| |||
| |||
| Wiem, ale chciałem, ponieważ jak co, jeśli moje luźne pendrive ale tylko myśli byłoby zabawy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy tylko mi, kto widzi ją lub jest pierwszy post w tym wątku został zniwelowany w prawo? Chciałem, aby przenieść ją z powrotem, ale wydaje się, że tam tkwi. Oh well.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wyłącz blokowanie reklam, że będzie widać, dlaczego reklamy nie istnieją, nie ma już tematu na temat, ale musisz mieć missed it.
|
| Zakładki |