![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Am fost în jur de căutare şi am găsit ceva care-mi plăcea tickled, web-based OS apoi am făcut mai multe cercetări şi am aflat, poate rula sisteme de operare de pe un server, dar thats unde am ajuns la un mort în cazul în care pot găsi un server la distanţă pentru a rula meu Sistem de operare, aşa că am putea fi accesat de oriunde şi cum să se conecteze la ea m-am gândit că ceva ca eyeOS.org / ro sau ceva în cazul în care sunt conectate, folosind opţiunea de boot din reţea de la BIOS-ul meu, dacă acest lucru nu trebuie să ruleze şi fi conectat la un cablu sau eathernet pot face-o de la WiFi. Îmi place ideea de a sta la Starbucks sau o astfel şi rulează Ubuntu, PClinuxOS, căţeli, sau alte de pe orice computer. ceva nu am nevoie de a avea un admon parola printr-un browser pentru ca un site care nu am să urechiuşă harddrive extern în jurul meu.
post de ajutor numai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Din câte ştiu, de boot din reţea funcţionează numai cu ethernet - cel puţin l-am mai văzut-o nici o altă cale.
Ai putea să încerci un pod Ethernet fara fir, dar care ar reduce portabilitatea şi nu sunt sigur cum ar trebui să înfiinţeze de reţea, etc .. În ceea ce priveşte restul, am găsit întotdeauna reţea OSS pentru a fi prost ca dracu ... mod de a gâtuire PC. Sistemul meu: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
fac ceea ce fac. sa-ti iei auto a 4 gig pendrive. instala o distribuţie Linux care acceptă persistente overlay (astfel încât să le puteţi salva fişiere şi setări de noi la fel ca el s-au instalat pe hard-disk) şi care să ia în jurul cu tine.
|
|||
|
|||
|
Stiu dar am vrut-o, pentru că dacă este ca ceea ce am pierdut pendrive mea, dar m-am gândit că ar fi distractiv.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Este doar de mine, care-l vede sau este primul post din acest thread fost compensate la dreapta?
Am încercat să se mute înapoi, dar se pare că este blocat acolo. Oh well.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dezactivaţi anunţul de blocare, care va face tu a vedea de ce, nu sunt reclame acolo, acolo a fost deja un subiect despre asta, dar tu trebuie să fi pierdut-o.