![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bol som okolo seba a hľadaní som našiel niečo, čo Lechtal moje libůstka, Web OS zaloľená som potom urobil ďalší prieskum a zistili, môžem spustiť OS zo servera, ale to je, kde som prišiel k mŕtvej, kde možno nájsť vzdialený server spúšťať moje os takže môžem prístupu odkiaľkoľvek a ako sa pripojiť k nemu Přemýšlel som niektoré veci, ako eyeOS.org / sk alebo nejakú vec, kde som pripojený pomocou boot zo siete, možnosť z mojej BIOS ak áno, budem musieť bežať, a byť pripojený ku káblu alebo eathernet môžem urobiť z wifi. Páči sa mi myšlienka posedenie na Starbucks, alebo takéto a systémom Ubuntu, PCLinuxOS, šteňa, alebo iný z akéhokoľvek počítača. niečo, čo nemusí mať Admon heslo prostredníctvom prehliadača ako webovú stránku, na ktoré nemám na ucho mojej externý pevný disk okolo. užitočná iba post |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokiaľ viem, boot zo siete, funguje len s ethernet - aspoň som nikdy nevidel, to iným spôsobom.
Mohli by ste skúsiť ethernet bezdrôtový most, ale že by sa znížiť prenositeľnosť a neviete, ako by ste nastaviť sieť atď .. Rovnako ako u ostatných, som vždy našiel sieť OSS byť blbej ako peklo ... spôsob prekážkou vášho PC. Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| robiť, čo mám robiť. si samostatne a 4 harpúna PENDRIVE. nainštalovať linux distro, ktorý podporuje pretrvávajúce overlay (takže si môžete uložiť nové súbory a nastavenia, rovnako ako by bola inštalovaná na hdd) a vziať si s vami.
| |||
| |||
| Ja viem, ale chcela som ju rád, pretože čo keď som uvoľnená, ale my PENDRIVE som myslela, že to bude zábava. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to len ja, kto vidí, alebo sa o prvé miesto toto vlákno bolo kompenzované v poriadku? Pokúsil som sa presunúť späť, ale zdá sa, že je tam uviazol. Ach tak.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zakázať vašu reklamu Blokovača, že ťa vidieť, prečo sú tam reklamy, tam už tému o tom, ale musíte ju vynechal.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Please Help, "Systém Nastala Uncorrectable Hardware Error." | rahinco | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 21. novembra 2009 06:38 |
| RIS Problem "Windows \ system32 \ config \ system" | alfred01 | Operačné systémy Windows | 0 | 17. júna 2009 14:12 |
| "Správca úloh bol zablokovaný administrátorom systému"? | tekp | Operačné systémy Windows | 3 | 14. februára 2008 08:31 |
| Laptop nezačíname hore, "syntax" alebo "chyba disku". | aechain | Operačné systémy Windows | 5 | 24. januára 2008 15:45 |
| "Zásobník aplikácie ...." akékoľvek nápady? | craigbenham | Všeobecné Software Chat | 5 | 4. december 2007 03:17 |
| Thread Tools | |
| |