![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Био сам у потрази около и Открио сам нешто што тицклед Мы фанцы, Уеб Басед ОС онда сам учинио више истраживања и сазнала Ја могу трчање ОС са сервера, али тај где сам дошао до мртвог где могу наћи удаљеног сервера за приказивање мојих ОС тако да могу приступити са било којег места, те како се повезати на њега сам мислио неке ствари попут еыеОС.орг / хр или неку ствар где сам спојен помоћу боот опцију са мрежом од мој БИОС, ако имам, па да га и бити спојен на еатхернет кабл или могу то учинити од УиФи. Свиђа ми се идеја седи на старбуцкс или такве и трчање Убунту, ПЦлинуксОС, штене или других садржаја са било ког рачунара. нешто што не морате имати лозинку за адмон преко прегледача попут уебсите тај ЈА донт 'морати луг мој вањски харддриве около. користан пост само |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дуг као ЈА кноткле, чизма из мреже ради само са Етхернет - барем никад нисам видео да било који други начин.
Могли бисте испробали радио Етхернет мост, али и да би смањење носивости и не знам како би поставили мреже итд .. Као и за остале, ја сам увек нађе мрежу осс бити глупа као пакао ... начин уско грло рачунара. Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| чинити оно што ми је чинити. добили свој селф 4 харпун пендриве. инсталирате Линукс дистро који подржава упорни оверлаы (тако да можете да сачувате нове датотеке и подешавања као што је била инсталирана на ХДД) и да се около са собом.
| |||
| |||
| Знам, али сам хтео, јер као што сам и ако мој расклимани пендриве, али нисам мислио да ће бити забавно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је то само мени, који види, или је први пост овог тхреад је оффсет у праву? ЈА суђен за покрет назад, али чини се да је тамо заглави. Ох добро.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Онемогућити Ваш оглас блокером, да ће вас видети зашто постоје огласи тамо, тамо је већ био топиц о њему, али морате да га пропустили.