![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Etrafta arama ve ben bu Web O zaman daha fazla araştırma yaptım ve bir sunucu ama şu nerede bir nerede çalıştırmak için bir uzak sunucu bulabilirsiniz ölü gelmek OS çalıştırabilirsiniz bulundu OS göre benim fantezi, gıdıklanmak şey bulunamadı benim OS kadar hiçbir yerde ve erişebildiğinizi nasıl I eyeOS.org gibi şey / tr ya da bir şey nereye Eğer ben ve bunu çalıştıracak var ağ seçeneğini gelen BIOS gelen önyükleme kullanarak bağlı pm düşünüyordum bağlanmak için bir eathernet kablosunu veya bağlanabilir Ben WiFi da yapabilirsiniz. Ben bir Starbucks veya otururken bir fikir gibi bu ve Ubuntu, çalışan PClinuxOS, delikanlı, ya da başka herhangi bir bilgisayardan. Bir web sitesi benim harici sabitdisk çevresinde LUG gerek yok gibi bir tarayıcı ile bir admon şifre için bir şey gerekmez. yararlı sonrası sadece |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bildiğim kadarıyla, ağ önyükleme sadece Ethernet ile çalışır - en azından ben başka türlü hiç görmedim.
Bir Ethernet kablosuz köprü deneyebilirsiniz, ama bu ve nasıl vb .. ağ kurmak da emin değilim taşınabilirlik azaltmak da Geri kalanı için olduğu gibi, her zaman şebeke ÖSS cehennem gibi aptal olarak gördük ... dar yol PC. Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne yapmalıyım. kendinizi 4 iş pendrive almak. Bu kalıcı yerleşim destekleyen bir Linux dağıtımı kurulabilir (böylece) yeni dosyalar ve ayarlar gibi bu HDD'deki yüklenen kaydedebilir ve çevresinde ile ayırın.
| |||
| |||
| Biliyorum ama çünkü ya ben pendrive gevşek ama sadece eğlenceli olacağını düşündüm gibi istedim. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bana sadece onu görür ve bu ipliğin ilk yazı ise sağ ofset edilmiş mi? Ben geri taşımak için çalıştım ama orada sıkışmış olduğu görülmektedir. Oh well.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Devre dışı bırakmak reklam engelleyici, bu yüzden, bu reklamlar var, zaten bu konuda bir konu olmuştur görmek yapar, ama bunu cevapsız olmalıdır.
|
| Bookmarks |