![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я шукав в околицях, і я знайшов те, що лоскоче мої фантазії, в мережевих ОС Потім я зробив більше досліджень і з'ясував, я можу запустити ОС із сервера, але Thats де я приходжу до мертвим, де я можу знайти віддалений сервер для запуску мого OS, щоб я міг до нього доступ з будь-якого місця і як підключитися до нього я думав, певна річ, як eyeOS.org / EN або деякі речі, де я пов'язав з допомогою завантажувального від мережевого варіанту мого BIOS якщо це так мені потрібно запустити його і бути підключені до eathernet шнура або я можу зробити це з WiFi. Мені подобається сидіти на Starbucks або такий-то і працює в Ubuntu, PCLinuxOS, цуценя, або з будь-якого іншого комп'ютера. те, що я робити не потрібно мати Admon пароля через браузер, як веб-сайт, що я робити не треба тягнути мій зовнішній жорсткий диск навколо. Поштові повідомлення тільки |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наскільки я знаю, завантажити з мережі працює тільки з Ethernet - по крайней мере, я ніколи не бачив його будь-яким іншим способом.
Ви можете спробувати Ethernet бездротових мостів, але це призведе до скорочення портативність і не знаю, як би ви створили мережі і т.д. .. В іншому, я завжди знаходив мережу ОСС буде нерозумно, як пекло ... способом вузьким ПК. Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| робити те, що я роблю. отримати Your Self 4 концерту Pendrive. Установити, що дистрибутив Linux підтримує постійні накладення (так що ви можете зберегти нові файли і налаштування, як це було встановлено на HDD) і прийняти, що приблизно з вами.
| |||
| |||
| Я знаю, але я хотів, тому що подобається те, що якщо я вільно Pendrive мої, але я просто подумав, що буде весело. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи це тільки мені, хто бачить це або перше повідомлення в цій темі було компенсовано направо? Я намагався, щоб перемістити його назад, але здається, що вона загрузла в цій країні. Ну.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вимкнути оголошення вікон, які зроблять вас зрозуміти чому, присутня реклама, там вже була тема про це, але ви повинні мати його упустив.